[軟件] 如果 m$ 懷疑你唔係用正版係唔係只會黑你 wallpaper 咋?

如果 m$ 懷疑你唔係用正版係唔係只會黑你 wallpaper 咋?

會唔會出現 d 特別字眼架? 因我用緊 win7 但未啟動, 但間唔中就出現黑色 wallpaper 的情況, 唔知關唔關事呢?

要的 ....

果隻叫 "黑屏"

就算用正版, 只係 "咁岩" 佢 block 左個 key range, 都會黑比你睇 ...

即係開心版都會黑屏?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

only 開心版 XP will black screen. I guess Win 7 will not allow to enter Widows after validation fail.

引用:
Originally posted by 河本鬼茂 at 2010-6-9 10:10:
即係開心版都會黑屏?
"拆" 得唔好都會 .....

引用:
Originally posted by onehitwonder at 2010-6-9 10:07:
要的 ....

果隻叫 "黑屏"

就算用正版, 只係 "咁岩" 佢 block 左個 key range, 都會黑比你睇 ...
死人 m$ 麻鬼煩

only 開心版 XP will black screen. I guess Win 7 will not allow to enter Widows after validation fail.

引用:
Originally posted by pk1667 at 2010-6-9 10:13:

死人 m$ 麻鬼煩
用老正就唔使擔心既...
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
Originally posted by 河本鬼茂 at 2010-6-9 10:16:

用老正就唔使擔心既...
我係老正, 只係仲未啟動

引用:
Originally posted by pk1667 at 2010-6-9 09:19:
會唔會出現 d 特別字眼架? 因我用緊 win7 但未啟動, 但間唔中就出現黑色 wallpaper 的情況, 唔知關唔關事呢?
會成日彈個視窗要啓動或你可能是盗版軟件的受害人

我隻party 版...
我換左mb之後竟然話我係老番

引用:
Originally posted by pk1667 at 2010-6-9 09:19:
rearm 佢咪得lo,o吾係會每2小時shutdown.