[硬件] $30 既 8GB USB Flash, 256GB Plextor M6S

$30 既 8GB USB Flash, 256GB Plextor M6S

睇住 ATTO 先
$30 細細支 幾好
你話快 就唔算快
不過拿黎送禮 鏡面 唔失禮既
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

之後就係今晚既主角了
Plextor M6S 256GB

美幸號最近又發老皮 , 整到我差d 玩唔到大航海Online
換翻張 A 卡 HD7850 (R7-265) 落去就聽話d
不過都係咁 hint 話要新玩具

R9-280 個價好搵笨 (賣到 同 HD7950 新出個價 + R9-280X 未起價之前個定價...妖!)
加上我依家少左打機 無太大需要, 反而 Notebook 同大機要用快d 既 SSD
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 28/3/2014 21:43 發表
睇住 ATTO 先
$30 細細支 幾好
你話快 就唔算快
not bad

引用:
原帖由 dom 於 28/3/2014 21:46 發表
之後就係今晚既主角了

美幸號最近又發老皮 , 整到我差d 玩唔到大航海Online
換翻張 A 卡 HD7850 (R7-265) 落去就聽話d

R9-280 個價好搵笨 (賣 ...

get the $100 coupon

using 128GB... no point to have 256 in short run...
願燈力與我常在

回覆 5# tat0801 的帖子

今日開始新一侖劈價
今次係512

引用:
原帖由 dom 於 2014-3-28 21:46 發表
之後就係今晚既主角了

R9-280 個價好搵笨 (賣 ...
好老套,個日咪話幫人買機既,估唔到上完個CCC...
佢都寫明自己係7800 series

引用:
原帖由 bebird 於 2014/3/28 22:23 發表

not bad
Correction, it's $20
天然系長髮眼鏡娘 最高

跑分
拿,買 SSD 擺得多會跌速個d學野啦
玩成年都無跌速
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 toby 於 2014/3/29 00:00 發表

好老套,個日咪話幫人買機既,估唔到上完個CCC...
佢都寫明自己係7800 series
你唔買 R9-270 ?
HD7870 喎!
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 29/3/2014 11:03 發表

Correction, it's $20
Nice for keeping win 7 installation image

引用:
原帖由 bebird 於 2014-3-29 11:18 發表

Nice for keeping win 7 installation image
正喎,在那買?
我而家成日問人借手指。。

因為當初好似好貴户張list...不過最後連mon 8k..睇張單好似飛尾飛左三百多

引用:
原帖由 toby 於 2014/3/29 15:56 發表

正喎,在那買?
我而家成日問人借手指。。

因為當初好似好貴户張list...不過最後連mon 8k..睇張單好似飛尾飛左三百多
我全部野係中央田買 
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 28/3/2014 21:43 發表
睇住 ATTO 先
$30 細細支 幾好
你話快 就唔算快
very good speed (for this price)
my old win 7 installation usb flash

引用:
原帖由 bebird 於 2014/3/31 16:08 發表

very good speed (for this price)
my old win 7 installation usb flash
Kingston or Toshiba ?
天然系長髮眼鏡娘 最高