[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-14 00:29 發表

衰人
就翻時間問題嘛
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

回復 #12 leyland1989 的帖子

唔係啦 問題係佢都係要take 咗東地入港證 仲要變裝先入去港口

我自己自問一日升唔到35 我自己全部練技能...

戰係最無聊 最痛苦 跑冒 可以搵定一個跑 現在有美8 升仲快

坐足一日升戰技 痛苦........

轉服.. 真係唔多捨得...
畢竟玩左4年... 係唔同港口投資過20億..
不過我都可以過黎開個角色既....

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-14 00:31 發表
唔係啦 問題係佢都係要take 咗東地入港證 仲要變裝先入去港口

戰係最無聊 最痛苦 跑冒 可以搵定� ...
我戰46.. 目標54.. 都已經升到想死...
70/70/70果d人真係痴線...

回復 #18 leyland1989 的帖子

唔駛啦 咪照玩啦 我自己都可以過去玩

問題係我無今多時間玩 ..............

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-14 00:31 發表

戰係最無聊 最痛苦 跑冒 可以搵定� ...
變裝衫係帕爾瑪買得齊.. 夠哂有餘...
係唔夠入首都o者..

回復 #19 leyland1989 的帖子

根本係癲 日日起東南亞練功 果邊npc 仲要堅嘢
隻隻防衛力超高 剩係炮+鐵板 用咗唔少錢
又要名匠做維修 成本極重......

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-14 00:36 發表
根本係癲 日日起東南亞練功 果邊npc 仲要堅嘢
隻隻防衛力超高 剩係炮+鐵板 用咗唔少錢
又要名匠做維修 成本極重......
d巨排好肉o者.. 係d大飛難搞..
我都係雅加達呆足半年... (斷斷續續)

回復 #21 leyland1989 的帖子

基本入係入黑海做燒酒 運去甘地亞賣 果邊賣

昨天做咗實驗 起莫三做燒酒 賣出5000 到

一返到歐洲 一支賣 8000 以上 115下

肥過肥仔水 成本都960 不過莫三遠 我要搵日去特拉布宗做test

原材料只有 特拉布宗才有

我都係時間搵返多d本黎燒船...
最後升緊小小號... 已經商35...
打算今日衝埋上44.. (但庫存豆用得7788... 怕唔夠... 已經出發去拉豆.. )
e家隻小小號上到去用倒商44.. 之後再慢慢升過隻小小小號...

回復 #23 leyland1989 的帖子

我呆唔到 因為做炮時間需時 煩材料 煩時間 煩安裝火炮
又要打 又要睇住pc海盜 走過來煩你

叫呀m借2隻ac過黎拉下豆先..

回復 #25 leyland1989 的帖子

你咪有時間去拉豆 我無乜時間 日日放工 溫書準備考試........

有排上堂
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-14 01:23 發表
有排上堂
唔駛考哂大學架