[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-14 00:42 發表
你咪有時間去拉豆 我無乜時間 日日放工 溫書準備考試........
你在探服有acc?

dom姐spotted

??? 商業考試中
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-14 01:32 發表
??? 商業考試中
考小學?

考哂3個小學先好讀中學... 費事走來走去

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-14 02:08 發表
http://acg.gamer.com.tw/wikimenu.php?s=7501

新手必睇網站
巴哈大百科.. 我到E家都仲睇緊wo

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-14 01:23 發表

唔駛考哂大學架
我玩果陣未有學校.. 到有學校果陣我都好高lv下.. 3x/4x/3x
我只係商業畢業就算...

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-14 03:41 發表

我玩果陣未有學校.. 到有學校果陣我都好高lv下.. 3x/4x/3x
我只係商業畢業就算...
咁我都係商業畢業...

你地有冇用GVONavi?

我船速結果出左..
安汶經南非回歐full load 73日 ,空船62日
安汶經南美回歐full load 90日 ,空船70日

計過數...
我日夜不停燒... 每日24個鐘.. 我要由R8升上R16.. 最小要21日..

wtf ? login 唔到?
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

WTF ?!!!!
用小鏡號 Login 用唔到?!!
天然系長髮眼鏡娘 最高

玩到

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

dam... 燒燒下斷線..