[電子電玩] [吹部P&D]齊齊玩轉珠RPG Puzzle & Dragons

戀上 ,你現在果隻既大招留最後打大老幾方便

root左都仲可以玩
用custom room無得玩
只可以玩美版

引用:
原帖由 於 2013-2-2 19:56 發表
root左都仲可以玩
用custom room無得玩
只可以玩美版
美版都係差不多姐

駛唔駛用錢買野?

回復 19# siuba 的帖子

用錢買魔法石(呢隻game叫課金)
可以用來抽金蛋/復活/回體力
85粒=$448
抽蛋一次5粒 未必一定中金蛋(金蛋可以係神)
可以上這裡看
http://zh.pad.wikia.com/wiki/Puz ... _%E7%BB%B4%E5%9F%BA
唔用錢玩要比較有耐性
新開a/c 最好刷金蛋
呢度有講
http://kkx3.com/wp/
歡迎加我159491424

$448..*_*

引用:
原帖由 Evolution 於 2013-2-2 20:38 發表
歡迎加我159491424  
你個 User ID 係咪 xXx , lv 163
但 friend list 已滿, add 唔到你

My ID: 166,257,516

引用:
原帖由 siuba 於 2013-2-2 21:27 發表
$448..*_*
$448 係講緊一炮買 85 粒魔法石, 實際可以買小小都可以
1 粒 99 羊
6 粒 450 羊
如此類推

魔法石主要用來抽獎, 抽 D 特定只有抽獎先有既神寵
或擴大個寵物最大格用

隻 Game 其實都唔一定要買魔法石來玩 , 後期如果上左癮後我就唔知, 但都係有限錢..

回復 22# 小Ray 的帖子

已加了

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-2-1 21:48 發表

山寨版LAG機玩得唔爽
唔會喎

你部咩機?

引用:
原帖由 byleung 於 2013-2-3 15:11 發表

唔會喎

你部咩機?
人地部s2

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-2-3 11:35 發表

$448 係講緊一炮買 85 粒魔法石, 實際可以買小小都可以
1 粒 99 羊
6 粒 450 羊
如此類推

魔法石主要用來抽獎, 抽 D 特定只有抽獎先有既神寵
或擴大個寵物最大格用

隻 Game 其實都唔一定要買魔法石來玩 ...
隻game..係唔係可以玩好多年的?

引用:
原帖由 siuba 於 2013-2-3 15:32 發表

game 既野睇有冇愛, 同岩唔岩自己..
又唔洗錢, 試左先啦

引用:
原帖由 siuba 於 2013-2-3 15:32 發表

你有興趣繼續玩落去 隻GAME間公司又唔收皮就可以玩好耐
我識有人已經玩左年幾兩年

刷極都唔出水奶..木奶..