[電子電玩] [吹部P&D]齊齊玩轉珠RPG Puzzle & Dragons

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-2-3 15:57 發表
刷極都唔出水奶..木奶..
呢個 遲D抽蛋大把出

引用:
原帖由 Evolution 於 2013-2-3 12:29 發表
已加了
你隻隊長滿 HP 時幫 +damage 都幾堅

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-2-3 16:04 發表

呢個 遲D抽蛋大把出
頭先終於打到水奶了,見到出蛋真係彈左起身

Lv20 時送左條水龍,抽獎又中北歐女神,可以發展下水隊

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-2-3 15:53 發表

你有興趣繼續玩落去 隻GAME間公司又唔收皮就可以玩好耐
我識有人已經玩左年幾兩年
乜隻game原來出左咁耐...無打開機無留意添..
都係唔好追game了..就算唔駛錢都好..唔可以再打機..人大左覺得打機好花時間..簡簡單單搭下車玩幾舖仲ok..

返工有時太悶
打下機舒緩下

我現在對打機都睇得好化,收放自如

但咁多年來都習慣有一兩隻遊戲閒玩下,叫有d寄託,做到乜都唔玩封絕自己我又覺得冇必要

現在來講,我最鐘意就係手提式+有lv養成咁,lowcore game

戀上係咩ID?

152,468,419

回復 36# 小Ray 的帖子

小Ray哥係咪有課金?
我見你好多神

都幾好玩
新手的我, 差0的比3隻史萊姆王 KO...

回復 40# donaldfung 的帖子

邊隻係史萊姆王?

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-4-3 12:15 發表
都幾好玩
新手的我, 差0的比3隻史萊姆王 KO...
轉熟D就得咖啦...

有冇人有玩神魔之塔

回復 43# LKNim 的帖子

玩到第三封印已經無玩了

引用:
原帖由 Evolution 於 2013-3-28 19:50 發表
小Ray哥係咪有課金?
我見你好多神
隻 game 我認為做得好掂, 遊戲公司又有心有力, 所以課金來玩我認為值得..

加上十幾年來我打 Online Game 都係比開月費, 現在冇再玩 WOW 了就將個 budget 轉移課係P&D 度咁姐

不過我抽神都係800萬同900萬DL 神up 時先有課..
現在都冇必要再點抽神了, 只有每有買石回下體力同打超金用..