標題: [智能電話] 有冇手機電池(百搭)充電座呢類產品 [打印本頁]

作者: WHO    時間: 2015-10-30 21:28     標題: 有冇手機電池(百搭)充電座呢類產品

小弟想 cheap cheap 地換部 LG G4 Beat 用下
上過 LG 服務中心問 spare 電,佢話有,不過只有 battery,冇 kit,要用電話充電
我心諗,佢都痴痴地線。
解決唔到充 spare 電問題就唔買呢部啦
唔知大家有冇見過呢類產品?
作者: BlackBird    時間: 2015-10-31 12:44

引用:
原帖由 WHO 於 2015-10-30 21:28 發表
小弟想 cheap cheap 地換部 LG G4 Beat 用下
上過 LG 服務中心問 spare 電,佢話有,不過只有 battery,冇 kit,要用電話充電
我心諗,佢都痴痴地線。
解決唔到充 spare 電問題就唔買呢部啦
唔知大家有冇見過呢類產品? ...
萬能叉....
作者: WHO    時間: 2015-10-31 22:12

引用:
原帖由 BlackBird 於 2015-10-31 12:44 發表

萬能叉....
換個字 search 又真係搵到多好多料。

不過多數都係有人問,冇乜人答。
見有人提「品勝」呢個牌子,o 唔 okay 同有冇出呢類產品架?最緊要安全,唔追求快。

鴨記我間唔中都會行,不過之前冇特別留意呢樣,又見人話鴨記地舖搵過冇,街舖唔知,大家又知唔知呢?
作者: 符碌    時間: 2015-11-2 01:37

引用:
原帖由 WHO 於 2015-10-31 22:12 發表

換個字 search 又真係搵到多好多料。

不過多數都係有人問,冇乜人答。
見有人提「品勝」呢個牌子,o 唔 okay 同有冇出呢類產品架?最緊要安全,唔追求快。

鴨記我間唔中都會行,不過之前冇特別留意呢樣,又見人話鴨 ...
之前搵G3電池嗰時搵到飛毛腿跟嗰隻都係萬能叉黎,不過係另一個牌子

歡迎光臨 HKSpot (https://bbs.hk-spot.com/) Powered by Discuz! 6.0 Lite