標題: [智能電話] IP5 [打印本頁]

作者: fo2live    時間: 2011-4-4 00:03     標題: IP5

IP5 會用Sony Exmor R 背光感光元件
如果加埋Dual Core
http://chinese.engadget.com/2011 ... g-cameras-to-apple/

Android未必頂得到
作者: Godgundam    時間: 2011-4-4 00:08

咪又係嗰啲技倆,係啲生活態度上腦敎徒點都會用。Android就係勝在多生產商,生活態度起碼一年先一部,實會俾android食住(htc,三叔,SE等) 。最好IP5 JB不能,包佢死得重快
作者: sunyung    時間: 2011-4-4 00:11

引用:
原帖由 Godgundam 於 2011-4-4 00:08 發表
咪又係嗰啲技倆,係啲生活態度上腦敎徒點都會用。Android就係勝在多生產商,生活態度起碼一年先一部,實會俾android食住(htc,三叔,SE等) 。最好IP5 JB不能,包佢死得重快 ...
JB不能, 有可能嗎
PS3 被JB高手睇上左之後, 話咁快就即刻破解比你睇
作者: 小Ray    時間: 2011-4-4 11:43

市場上好似我地這類對電話 Hardcore 既 User 其實唔係最大比重果班..

反而係身邊 D friend 用乜, 自己既取向就會邊一邊..

所以我唔會覺得 IP5 玩晒.. 除非 Dual Core 同背光感光元件係專利 , 但這可能嗎
作者: toby    時間: 2011-4-4 11:53

鐘意IPHONE個班,根本唔會理你DUAL唔DUAL CORE
出乜都會換嫁啦

對我來講,佢去到點都興趣不大,原來SET RINGTONE都要ITUNE真係
不過而家出街,中學班FD得我1個ANDROID,佢地係度交流APP情報真係
作者: 戀.上你的人    時間: 2011-4-4 20:33

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-4-4 00:11 發表

JB不能, 有可能嗎
PS3 被JB高手睇上左之後, 話咁快就即刻破解比你睇
創造它的是人類
又怎會不被人類破解
作者: sunyung    時間: 2011-4-6 18:30

引用:
原帖由 toby 於 2011-4-4 11:53 發表
鐘意IPHONE個班,根本唔會理你DUAL唔DUAL CORE
出乜都會換嫁啦

對我來講,佢去到點都興趣不大,原來SET RINGTONE都要ITUNE真係
不過而家出街,中學班FD得我1個ANDROID,佢地係度交流APP情報真係 ...
ringtone 唔洗一定經itune架喎
不過佢比較封閉係事實
但有人反而鐘意左itune既便利, 無左itune反而仲會用唔慣
android又的確無一個特定既系統連接電腦, 五花八門反而仲複雜左, 難用左

歡迎光臨 HKSpot (https://bbs.hk-spot.com/) Powered by Discuz! 6.0 Lite