[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

灰... 一返到屋企.. 又斷過線黎...
得2000exp....
掛捉10個鐘.. 斷左4個鐘.

4764/6400
想死...

小號係威尼斯狂燒船中,
小小號係瓦倫西亞升工藝
大號變左拖船.. 加物資採取員,速遞員,翻譯員...(打雜...)...

dom姐如果想搵真銀(唔係指真銀紙).. 最好學返兩門手藝...
好似我呢d咁冇用既人先會日日為拉豆而賣命 (雖然我有迷樣之程式係可以自動航行.. 我24小時10開拉豆都得. ... 但我唔想用... )

工藝同縫紉算係最易升.. 可以考慮下..

5581/6400

是日成績
工藝係今日先開始練(要做船材... 一定要練)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

後日開始刷美8..

我好彩過dom
成日都汁唔小呢d野啦....
唔值錢.. 汁倒都係扔返落地...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-15 09:25 發表
工藝同縫紉算係最易升.. 可以考慮下..
荷蘭... 應該練鑄造同縫紉

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-15 12:53 發表

荷蘭... 應該練鑄造同縫紉
荷蘭... 一堆外掛怪獸

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-15 12:54 發表

荷蘭... 一堆外掛怪獸
對你無影響, 除非你用intel onboard

6054/6400了..
終於R9了....
想死... R9-16跟本唔係人玩....
就算開左迷樣之程式.. 24小時掛.. 每星期7日.. 都要掛足大半個月... (R9-16都要大半個月.. 係唔係痴線嫁... ?)
我想問.. 有邊一個船匠真係會人手升到R16?
100個可能先得一個.....

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-15 12:57 發表
6054/6400了..
終於R9了....
想死... R9-16跟本唔係人玩....
就算開左迷樣之程式.. 24小時掛.. 每星期7日.. 都要掛足大半個月... (R9-16都要大半個月..  ...
燒快艇嘛

dom姐... 買左船俾你