[電子電玩] [吹部P&D]齊齊玩轉珠RPG Puzzle & Dragons

Yen 平左好多.
現在課 85 石, 平均 $4.85 左右

阿 Ray 你用 apk or google play install?
apk install 可以課石?

回復 62# 小Ray 的帖子

IOS仲係$448 85粒
唔減價

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-4-12 22:16 發表
Yen 平左好多.
現在課 85 石, 平均 $4.85 左右
你諗下 我當佢平均10石一金
48.5先換到一隻金蛋

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-4-12 22:48 發表
阿 Ray 你用 apk or google play install?
apk install 可以課石?
我用 apk

Android 機買野好簡單..

你先去 google wallet 度用你手機個 gmail login ,再入好你既 credit card (聽講 JCB 最平)

之後就去 game 入面選買石, 之後就會自動彈出個 google login 同 authorize 授權畫面

你 login 好 Accept 後就會即時見 85 石入你 Account

建議一買就多 D ,你幾日內買太密可能會被 Google 認為你太沉迷或小朋友偷卡買野而 Temp block 你幾日..

引用:
原帖由 Evolution 於 2013-4-12 23:38 發表
IOS仲係$448 85粒
唔減價
我認知現在 itune d 點卡係平左的喎..
買卡入應該抵玩 d  ?

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-4-13 02:53 發表

你諗下 我當佢平均10石一金
48.5先換到一隻金蛋
好運既, 一抽已經係金蛋

不過我都覺得抽野係貴, 而且這賭博只係回報你目標物而非金錢..
但抽神又係這遊戲既過程之一, 夠本身地下城打到既野去玩落去實在太折磨自己

我自己抽過幾 lot 石有齊大部份我想要既後, 現在都只係用來回體力日常玩玩了..

7次 抽到隻洛基, 兩隻水奧汀, 天照

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-4-13 07:43 發表

我用 apk

Android 機買野好簡單..

你先去 google wallet 度用你手機個 gmail login ,再入好你既 credit card (聽講 JCB 最平)

之後就去 game 入面選買石, 之後就會自動彈出個 google login 同 authorize 授權畫 ...
咁我住澳門用唔到GOOGLE CHECKOUT 同 GOOGLE CHECKOUT 點計?
(所以我先可以忍心唔課金...)

有無人會常駐白盾/莉亞 ~_~?

引用:
原帖由 福頭蛋撻 於 2013-4-14 14:05 發表

咁我住澳門用唔到GOOGLE CHECKOUT 同 GOOGLE CHECKOUT 點計?
(所以我先可以忍心唔課金...)
你係冇 credit card , 定係澳門 IP 用唔到 Google Wallet 先?

E 隻 game 有課金玩同冇課金玩係兩個心情同世界..

回復 71# rfdingo 的帖子

我自己唔會掛白盾..要 6.25 隊會開冰hera

但你可以去這兒搵下岩用既人, 一般中新手都會好易 add 同會用你講既..
http://pad.skyozora.com/friendlist.php

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-4-15 11:39 發表

你係冇 credit card , 定係澳門 IP 用唔到 Google Wallet 先?

E 隻 game 有課金玩同冇課金玩係兩個心情同世界..
澳門CREDIT CARD 唔用得

頂, 友情又抽到黑 dragon baby
兩條啦....

引用:
原帖由 福頭蛋撻 於 2013-4-15 22:35 發表
澳門CREDIT CARD 唔用得
變通下..

你要解決既問題只係要話比 Google 知你唔係澳門..
只要用個香港 IP 既VPN 上去 google wallet, 就可以選香港區
再入你澳門 Credit Card 資料

以我所知係 work..

你驚街外 VPN 唔安全, 我可以借我 router 個 PPTP VPN 你暫用一陣..

另一個街外 VPN 去 google play 買野方法
http://jay506.pixnet.net/blog/po ... -play-%E7%9A%84-app