[平版電腦] 睇完王雪紅公司個pad..

睇完王雪紅公司個pad..

前面提過睇見港版820新聞小喇叭

睇完王雪紅的Nexus 9新聞, 直接無視了。
引用:

...今日 HTC 亦正式宣佈街鋪 Nexus 9 定價,價錢上最終其實同 Google Play 一樣,無貴到但可享多 3 個月保養。分別為:

16GB Wi-Fi 版 - 港幣 $3,088元
32GB Wi-FI 版 - 港幣 $3,688元
32GB LTE 版 - 港幣 $4,288元
冇插卡, $3K / 16Gb 起跳, 再睇4:3比例, 何必呢....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

到左5/11, htc你仲要同我講4G版唔知幾時到, 叫我full paid留機?

唉, 打左三個風閘電話, 就已經揾到LTE版了。

即係咁, 我只係上網查下。

N9 重 436G , 2048 x 1536
*** 重335G , 2560 x 1600   

上網睇,***係GSM/4G版係單手可握

更重要係,htc你年年出野都硬係咁拖, 我倒不如等2015款

至於王/皇恩浩瀚的額外3個月保護, 我補左3百幾比風閘搞店左。

2014年11月了, 連續3年我儲起飯盒錢等你, 你硬係迫我進槓比泡菜, 真係服L左你王雪紅。。

引用:
原帖由 tamalemon 於 2014-11-14 15:21 發表
2014年11月了, 連續3年我儲起飯盒錢等你, 你硬係迫我進槓比泡湯, 真係服L左你王雪紅。。
原來你走左黎呢面買新玩具...
願燈力與我常在

Nexus9 LTE版,聽聞12月10日左右到貨.

NEXUS 9 是親生仔
非*** 可以比較

引用:
原帖由 ivan15 於 15-11-2014 11:01 AM 發表
非*** 可以比較
半年前既機同新機比!
點解唔早半年買?

引用:
原帖由 ivan15 於 2014-11-15 11:01 發表
非*** 可以比較
我只見到矣pad

引用:
原帖由 62561 於 2014-11-15 01:44 發表
Nexus9 LTE版,聽聞12月10日左右到貨.

留番比王雪紅粉

點解唔買IPAD MINI2呢

引用:
原帖由 toby 於 15/11/2014 22:27 發表
唔鐘意4:3比例

引用:
原帖由 toby 於 2014-11-15 22:27 發表
慢唔慢啲呀

引用:
原帖由 tamalemon 於 2014-11-15 12:16 發表

留番比王雪紅粉
仲乜唔買IPAD~?