[電子電玩] Cities: Skylines

引用:
原帖由 tamalemon 於 2015-3-15 11:36 發表

GMG好似US22之麻
30喎
邊樹22,22既話買隻來擺下都好呀

引用:
原帖由 siupy 於 2015-3-14 23:24 發表
Colossal Order和Paradox Interactive今日宣佈,旗下城市建設模擬遊戲作品《城市:天際線》在發售24小時後已達成25萬份銷量。

該數字包括預購數量在內,已打破Paradox所發售作品的24小時銷量記錄。說起來開發團隊發起項目 ...
佢一個 engine 出咗幾次呢,sc 4 都係兩次

引用:
原帖由 toby 於 2015-3-16 00:45 發表

30喎
邊樹22,22既話買隻來擺下都好呀
GMG vip

引用:
原帖由 XT 於 2015-3-16 08:01 發表

EA d engine改左咪仲衰

引用:
原帖由 XT 於 2015-3-16 08:01 發表

冇緊要....當初CIM時都係俾佢個ENGINE吸引....講真...邊有隻game你可以跟住個人由屋企出發..搭車/轉車咁跟佢返工??(痴漢)

引用:
原帖由 tamalemon 於 2015-3-16 08:52 發表

GMG vip
Items bought
Cities: Skylines - PC        $21.89
Payment type:        PayPal
Credit used:        -$2.00
Total        $19.89

引用:
原帖由 qcmadness 於 2015-3-16 08:56 發表

EA d engine改左咪仲衰
拎 The sims 2/3 套 engine 搞到變泡

引用:
原帖由 tamalemon 於 2015-3-15 11:36 發表

GMG好似US22之麻
GMG係乜,我又想買呢隻GAME玩

隻GAME搞到我想射波返屋企打
比較之下,隻simcity 5 愈睇愈似fb game

引用:
原帖由 siupy 於 2015-3-16 16:57 發表
隻GAME搞到我想射波返屋企打
比較之下,隻simcity 5 愈睇愈似fb game
但隻野感覺上似SC3 + SC4 混合 + 3D

引用:
原帖由 符碌 於 2015-3-16 15:05 發表

GMG係乜,我又想買呢隻GAME玩
直接google GMG VIP啦~

大約幾錢? 有無box set?

有冇人有D教學睇下呀,唔知點起頭好,
佢d城條路側邊已經限左size比你起樓..
圍得太大會中空
d路有冇方法90度..放左一下就唔齊..

出左繁中,係steam workshop

WTF,原來可以買地,咁咪可以玩好多年
我起左小小,手痕買左側邊連埋條高速,跟住條高速可以改

有冇人要買大陸老正?今個星期四五六我番上去,可以直接係上面買,用咩比錢??

引用:
原帖由 qcmadness 於 2015-3-16 19:42 發表
大約幾錢? 有無box set?
買 steam 好啲, 可以起 steam workshop download 啲 mod / map 黎用