[硬件] 俾個40GB IDE hdd俾我個friend...

俾個40GB IDE hdd俾我個friend...

都用左差唔多6年的hdd, 依然健在

應該差唔多魂歸天國ga la......

你叫你個FD咪將佢同佢咩咩的"極密私人珍藏"放入去ar....

人家放notebook死左......或者放USB手指唔見左....
都可以上網搵得番

但係...放你隻HDD死左就真係冇得攞番ga la

QC係度冼人喎

佢話要, 我先俾佢
p.s.所有desktop hdd都已經過哂保養

引用:
Originally posted by qcmadness at 2008-3-13 18:13:
佢話要, 我先俾佢
p.s.所有desktop hdd都已經過哂保養
突然覺得QC好奸

引用:
Originally posted by Aware at 2008-3-13 18:59:

突然覺得QC好奸
有幾奸

我自己都係用80GB IDE hdd

harddisk 我真係抵受唔到 比較新果 d 係容量同速度上既優勢, 好多舊既, 連 160G, 250G(雙碟) 都覺唔夠大 唔夠快 賣哂 而家除左 d 裝左 OEM windows 既 都至少 320G 起跳 暫時入住 2 隻 500G 先, 之後單碟密度再高 例如 750G 雙碟時又可以賣哂 d 320G

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-3-13 19:59:
harddisk 我真係抵受唔到 比較新果 d 係容量同速度上既優勢, 好多舊既, 連 160G, 250G(雙碟) 都覺唔夠大 唔夠快 賣哂 而家除左 d 裝左 OEM windows 既 都至少 320G 起跳 暫時入住 2 隻 500G  ...
我要買新hdd的原因都係速度重要過容量

引用:
Originally posted by qcmadness at 2008-3-13 11:01:
都用左差唔多6年的hdd, 依然健在
記得 Write 晒 Zero 先比人
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我手頭有

160GB WDC x2 @ RAID 0  SATA - II
250GB SEA 7200.10 x2 SATA - II
320GB WD AAKS x1 SATA - II
500GB SEA 7200.11 x1 SATA - II

External 160GB SEA 7200.7 IDE

閒置
RMA 完 160GB SEA 7200.9  IDE
160GB 無保 SEA 7200.7 SATA - II
120GB MAXTOR IDE (就死)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
Originally posted by dom at 2008-3-14 17:47:
記得 Write 晒 Zero 先比人
我信得過佢既

話哂10年朋友