[硬件] 呢排最抵玩既2TB 3.5 HD, 係咪日立?

呢排最抵玩既2TB 3.5 HD, 係咪日立?

聽講WD SEAGATE最平既2TB, 效能唔太得
日立係咪最抵玩?

定係1.5TB有更好既選擇呢?

hitachi最抵玩~seagate隻1.5TB係7200.11~我有d保留

無記錯 hitachi 2TB hdd 賣 $900 有找 (ssp)

hitachi 係咩代理保養呀? thx

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-7-26 09:42 發表
hitachi 係咩代理保養呀? thx
已知有 vst / xander, 總之買前一定要問問, 同埋正都好興入 vst 貨

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-7-26 09:58 AM 發表

已知有 vst / xander, 總之買前一定要問問, 同埋正都好興入 vst 貨
中央田有兩間保 你同佢講要xander保就得架啦

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2010-7-26 10:21 發表

中央田有兩間保 你同佢講要xander保就得架啦
不嬲買前我都會問問

我唔會問邊間, 有咩野就比公司個 RMA 去搞

死啦.....有VST......
我仲想去灣仔買, 過得SSP都二十幾蚊車費

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-7-26 11:32 發表
死啦.....有VST......
我仲想去灣仔買, 過得SSP都二十幾蚊車費
買前問清楚 d la

ps : 中央田多數都有 xander 貨既

WD synnex最平

引用:
原帖由 tamalemon 於 2010-7-26 11:55 發表
WD synnex最平
我早輪有隻 1.5TB green ver. 係有 bad sector 咋

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-7-26 11:33 發表

買前問清楚 d la

ps : 中央田多數都有 xander 貨既
無計, 急住要....睇怕都要硬食.......

引用:
原帖由 tamalemon 於 2010-7-26 11:55 發表
WD synnex最平
隻Green, 好多人話唔太掂

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-7-26 12:31 發表

隻Green, 好多人話唔太掂
受害者之一