[硬件] 呢對係咪好物黎?

呢對係咪好物黎?

http://www.hkepc.com/5306
Geil DDR3-2000 CL6 4GB Kit
DDR3-2000 @ CL6-9-6-24

好似好正咁
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

系丫頂...我想買..特挑PSC...丫邊個有對..得閒試下先

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-11 22:44 發表
系丫頂...我想買..特挑PSC...丫邊個有對..得閒試下先
叫 Mad 試下
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-11 22:45 發表

叫 Mad 試下
試過了...發神經的 , 2300 @ AMD平台直入 , 之前要1799 , 個陣個價就比較貴...加陣呢個價好似幾底咁
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 4407&highlight=
未就係佢有一對系手囉

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-11 22:47 發表

試過了...發神經的 , 2300 @ AMD平台直入 , 之前要1799 , 個陣個價就比較貴...加陣呢個價好似幾底咁
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 4407&highlight=
未就係佢有一對系手囉 ...
如果咁正既話
我放晒手頭d DDR3 換佢比美幸號 R2 佢應該更高興
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-11 22:55 發表

如果咁正既話
我放晒手頭d DDR3 換佢比美幸號 R2 佢應該更高興
想長跑2000 ?

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-11 22:58 發表

想長跑2000 ?
DDR3-1600 CL6 應該得掛?
如果唔係我用翻對 Black Dragon
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-11 23:39 發表

DDR3-1600 CL6 應該得掛?
如果唔係我用翻對 Black Dragon
我睇CL5都ok

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-11 23:48 發表

我睇CL5都ok
睇黎要試下對 Black Dragon
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-12 00:18 發表

睇黎要試下對 Black Dragon
why not hyper instead?

對RAM好淫
長行2000 7-9-7用LoVo都得
2000 6-9-6而家唔知係IMC/RAM問題
跑PI 1M中途墮馬...

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-8-12 01:08 發表
對RAM好淫
長行2000 7-9-7用LoVo都得
2000 6-9-6而家唔知係IMC/RAM問題
跑PI 1M中途墮馬...
你對去唔去到2300直隊 好想知

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-12 08:40 發表

你對去唔去到2300直隊 好想知
2300直隊
難在MB/IMC

已毒發 , 已打電話留這ram , DOM ...要買快手...得好少