[硬件] 毒已發 , 而call某人留Geil 2000 C6....估計下星期可以到手

毒已發 , 而call某人留Geil 2000 C6....估計下星期可以到手

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

毒到死 呢對真系限量架 , 得好少好少貨...要就快手去買

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-12 13:35 發表
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

毒到死 呢對真系限量架 , 得好少好少貨...要就快手去買
what\'s a hardcore overclocker

我都就黎毒死
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-12 17:25 發表
我都就黎毒死
認真...要買快手

未賣走野前 會好窮
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-12 18:29 發表
未賣走野前 會好窮
賣啦!賣啦!

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-12 18:29 發表
未賣走野前 會好窮
我張卡同塊板都無人so 卡已降價到750 , 板只求600

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-12 18:53 發表

我張卡同塊板都無人so 卡已降價到750 , 板只求600
u should thx to me

引用:
原帖由 bebird 於 2010-8-12 19:17 發表

u should thx to me
5750 同埋780G啵

最後可能要去No.1 壇放
因為我 要 A Shop Trade (方便)
天然系長髮眼鏡娘 最高

我重考慮緊買唔買呢對 RAM
好似幾正
正過 對 Team DDR3-2000
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-13 23:03 發表
我重考慮緊買唔買呢對 RAM
好似幾正
正過 對 Team DDR3-2000
我聽日去敗佢

天然系長髮眼鏡娘 最高

媽的 , Mad222 玩到 WR
我要一對
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-14 01:20 發表
媽的 , Mad222 玩到 WR
我要一對
唔好衝動呀
呢個WR睇IMC多過RAM的