[硬件] XFX 歐洲停產N咭

XFX 歐洲停產N咭

幾時到其他公司呢

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-10-12 12:51 發表
幾時到其他公司呢
The relationship between them should be terminated. No XFX NV card anymore.

點解o既?

回復 #3 雪莎 的帖子

我估佢做唔住啦 因為NV 有心做埋零售 BESTBUY 爆咗獲 比人知道咗
而且NV 個勢隨時 唔撈果隻 拍下屁股走人

無盈利PRODUCT 對於XFX 來說一個大風險

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-10-12 21:49 發表
我估佢做唔住啦 因為NV 有心做埋零售 BESTBUY 爆咗獲 比人知道咗
而且NV 個勢隨時 唔撈果隻 拍下屁股走人

無盈利PRODUCT 對於XFX 來說一個大風險
NV is dying like 3dfx

回復 #5 Aware 的帖子

對於USER 來說未必好事
不過NV 就死果下 INTEL 實出手 到時候

I+N VS A+A 好多嘢睇了

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-10-12 12:51 發表
幾時到其他公司呢
NV 自己都賣卡
遲早其他 AIB 都會咁
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

路邊社消息 : 事由係價格問題 ... XD

回復 #8 孔明 的帖子

o rly 又唔出今快出post 家陣果邊 rma 點
香港返廠整 card 有無影響 ???????

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-10-14 00:50 發表
o rly 又唔出今快出post 家陣果邊 rma 點
香港返廠整 card 有無影響 ???????
RMA 唔受影響 , 只係唔再生產 , keep 住清貨直到冇哂貨為止

搞到我冇 XFX 既 N 卡玩

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-10-12 22:21 發表

I + N 過到反壟斷法先講
I 而加 display 市場 over 50% (雖然只有 onboard)
加上 N 既市場, 一定唔比過

引用:
原帖由 孔明 於 2010-10-14 00:30 發表
路邊社消息 : 事由係價格問題 ... XD
但我收到路邊社消息話係rma補貨問題.......

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-10-12 22:21 發表

Intel呢世都冇可能買到NV