[硬件] 有無人對呢塊 itx mb (775) 有興趣呀?

有無人對呢塊 itx mb (775) 有興趣呀?

ZOTAC GF9300-I-E GF 9300 (OC),WiFi b/g,HDMI,LGA775,PCI-E 16x,Mini-ITX M/B 超頻版 - 齊晒野, 今年中買入, 吹部價 $550

http://www.zotac.com/index.php?o ... =100026&lang=ap
http://pden.zotac.com/index.php? ... emart&Itemid=1#

我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

咁益我?
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2010-12-8 23:25 發表
咁益我?
你係唔係啱先

我想要喎

你地兩個講掂數先覆我 la

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-9 10:54 發表
你地兩個講掂數先覆我 la
排隊~ 唔洗爭

1.愚生
2.rai

佢唔要我先要

放低$1

引用:
原帖由 rai 於 2010-12-9 11:02 發表

排隊~ 唔洗爭

1.愚生
2.rai

佢唔要我先要
我無錢嫁!XD RAI 你要吧
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2010-12-10 01:18 發表

我無錢嫁!XD RAI 你要吧
玩野

引用:
原帖由 rai 於 2010-12-9 11:02 發表

佢唔要我先要
佢認左頭啦!
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 rai 於 2010-12-9 10:52 發表
我想要喎
點交收?