[智能電話] 幫人問, $2-3k Android 手機有乜好推介呀?

幫人問, $2-3k Android 手機有乜好推介呀?

要行 2.2, 剩買手機不上台
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

今朝睇頭條好似DSC定唔知咩有部BELOW 1000行2.2

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-1-10 15:12 發表
今朝睇頭條好似DSC定唔知咩有部BELOW 1000行2.2
國貨機?

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-1-10 15:10 發表
要行 2.2, 剩買手機不上台
LG P500
我個部
原生Andriod 2.2 , 唔駛自己root / upgrade
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

唔好意思,原來係超級直銷城

below 1000,有wifi 行2.2有gps,雙卡雙待,3.6" mon,18個月warranty,抵到爆

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-1-10 15:26 發表

below 1000,有wifi 行2.2有gps,雙卡雙待,3.6" mon,18個月warranty,抵到爆
唔記得講,仲有電視

引用:
原帖由 dom 於 2011-1-10 15:22 發表

LG P500
我個部
原生Andriod 2.2 , 唔駛自己root / upgrade
請問呢部野係唔係可以 share 上網架?

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-1-10 15:35 發表

請問呢部野係唔係可以 share 上網架?
2.2 就已經得
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

雙卡雙待

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-1-10 15:26 發表

咩機咁把砲

引用:
原帖由 foobar 於 2011-1-10 15:43 發表

咩機咁把砲
得個model no. CJ-A001,連好朋友GOOGLE都幫唔到手搵多D料

引用:
原帖由 foobar 於 2011-1-10 15:43 發表

咩機咁把砲
謎之手機1號
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-1-10 15:48 發表

得個model no. CJ-A001,連好朋友GOOGLE都幫唔到手搵多D料
長江?

引用:
原帖由 ngotto 於 2011-1-10 15:50 發表

長江?
單睇spec真係嚇死人

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-1-10 15:49 發表

謎之手機1號
NEXUS ONE PLUS呀