[智能電話] 大家部機械人用緊咩卡?

大家部機械人用緊咩卡?

大家有冇好TF卡介紹
我覺得而家個張唔係好夾電話..用STOCK ROM定CM6都會HANG
成日D APP搬曬去SD,跟住就出ERROR
我已經買Sandisk嫁啦..唔係最好嫁咩
有冇第 SUGGESTION,煩到死

a-data 16GB class 10 - $299

我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

買左好耐既sandisk 8GB Class 4

凶宅送既EAGLETEC 8GB CARD

Transcend 8GB (Class 6) for SF, Eagletec 4GB (Class 4) for Galaxy

A Data 8G Class 6

創見8GB class 6 唔多夾自己部aria,
轉左用買機送既sandisk 8gb class4

Samsung 8GB Class 2 for SF ... with 390MB Ext3 Partition for A2SD
happily ever after.

sandisk 8G class 4

又會突然推番上來

係咪真係會唔夾卡嫁呢..定係我擺得多野...
我而家del左幾激歌..
好似又正常dd
如果出error,boot 1次都可以讀得番..
不過成日開機freeze/unlock freeze/wake up不能

講快邊隻夠快?

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2011-1-17 23:43 發表
講快邊隻夠快?
我估 class 10 D CARD 會快 d
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 469394 於 2011-1-18 00:07 發表

我估 class 10 D CARD 會快 d
邊隻牌子先 ...
過10MB/s都叫C10 ...

本身舊金山跟機果張..

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2011-1-18 12:13 發表

邊隻牌子先 ...
過10MB/s都叫C10 ...
我果張 Class 6 都過 10MB . . .
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件