[智能電話] New SE phone

New SE phone

It's f&$king thin, scrolling not very smooth, LCD is fu&king great too!
But the OS is still in beta

雖則我係反索尼反索尼,

但我真係覺得佢出 D 機械人機唔係好得。

引用:
原帖由 lorym 於 2011-1-14 16:24 發表
雖則我係反索尼反索尼,

但我真係覺得佢出 D 機械人機唔係好得。
但傳聞中既 PSP2 會係用機械人 (好可能係 3.0)

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011-1-14 16:37 發表

但傳聞中既 PSP2 會係用機械人 (好可能係 3.0)
咪有機會有開心版
Loli退散,御姐無敵

講多幾句,部機係accptance unit,但機身做工都好好,而當併埋AMOLED(i9000),我始終都係鍾意TFT...

同埋呢部機都應該用IPS panel,真係正...

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-1-15 00:44 發表
講多幾句,部機係accptance unit,但機身做工都好好,而當併埋AMOLED(i9000),我始終都係鍾意TFT...

同埋呢部機都應該用IPS panel,真係正...
acceptance unit 即係...

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-1-14 16:15 發表
It's f&$king thin, scrolling not very smooth, LCD is fu&king great too!
But the OS is still in beta
ARE U DISCUSS ON THIS PHONE?

BALLON
2.3 OS 1GHZ CPU DUALMIC
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-1-21 09:26 發表

ARE U DISCUSS ON THIS PHONE?

BALLON
2.3 OS 1GHZ CPU DUALMIC
張相好似怪怪地, 點解個mon係咁既色既.

引用:
原帖由 bondleung 於 2011-1-21 09:34 發表

咩色?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-1-21 09:36 發表

咩色?
係你之前post個張, arc個mon 應該係黑色, 呢部好似係叫vivaz 2 ?...

引用:
原帖由 bondleung 於 2011-1-21 16:10 發表

係你之前post個張, arc個mon 應該係黑色, 呢部好似係叫vivaz 2 ?...
Arc VS Hallon

引用:
原帖由 bondleung 於 2011-1-21 09:34 發表

可能唔同PANEL 瓜

係Arc,最快,2月中見街

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-1-21 21:06 發表
係Arc,最快,2月中見街
禁快