[智能電話] 我的流動體驗,沒有最快,只有更快………

我的流動體驗,沒有最快,只有更快………

今朝更新firmware、OC,一次過做晒…………

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

熱唔熱?

甘快有咩用?
Viva la vida

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-7-18 12:21 發表

熱唔熱?
試左一陣,無明顯分別。

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2011-7-18 12:22 發表
甘快有咩用?
我80%時間上吹部都係用手機,你話有冇用??

仲停留係768mhz年代

引用:
原帖由 Evolution 於 2011-7-18 12:26 發表
仲停留係768mhz年代
我1.5GHz仲要dual core…………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-7-18 12:23 發表

我80%時間上吹部都係用手機,你話有冇用??
我用 wifi 上吹部覺得快過少少, 所以唔打算追科技
我要既工能係影相, 其實 arc 好適合我, 但 Ram/Rom
所以等 sony 到9月, 話有新機出 .
Viva la vida

可能我原本用I5700..換左S2快到唔想搞呢D野

我已經跟唔到小馬哥用緊咩手機

引用:
原帖由 lisa22 於 2011-7-18 12:43 發表
我已經跟唔到小馬哥用緊咩手機
Sensation

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-7-18 12:52 發表

Sensation
中!

P.S.
XDA D人話Sensation粒U其實可以穩行1.6,
我都唔敢玩到咁盡了………

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2011-7-18 12:29 發表

我要既工能係影相, 其實 arc 好適合我, 但 Ram/Rom
非重度使用者,Arc嘅RAM查實係夠用………

太座都裝好多納雜野落部Arc,仍然有100MB咁上下剩;
大前題無乜裝Game………
應用App同Game比,大食極有限。

就手最重要...

用Nokia S40上網好慘

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2011-7-18 12:29 發表

SONY Mini 同埋mini Pro
我等緊mini pro
因為有qwerty