[硬件] 諗返以前, 買RAM仲要考慮一番

諗返以前, 買RAM仲要考慮一番

而家, 食少餐飯都已經買到滿足文書機的4GB ram
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

how much? adata 1333 4G for desktop
Viva la vida

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2011-7-26 01:35 發表
how much? adata 1333 4G for desktop
http://www.qk123.com/forum/thread-11384-1-1.html

shxt..23幾已經覺得好抵..而家去到咁

日本地震呃我買個2條310蚊既4激呀

引用:
原帖由 toby 於 2011-7-26 01:43 發表
shxt..23幾已經覺得好抵..而家去到咁

日本地震呃我買個2條310蚊既4激呀
個時我買左4條的呢

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-7-26 01:47 發表

個時我買左4條的呢
我本身有2條2激先買2條咋..
個2條2激,個陣係285 per 1
次次都係高位

有冇機180

講起 RAM 價,
我同事又會話當年加4MB RAM 都要成千銀。

引用:
原帖由 lorym 於 2011-7-26 06:49 發表
講起 RAM 價,
我同事又會話當年加4MB RAM 都要成千銀。
次次都有人咁講架啦...

我都想買兩條打爆 8GB RAM
買多一條看門口, 擺係公司用

平RAM 使64Bit windows 普及化?
(好多Notebook都64Bit windows了)

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-7-26 01:34 發表
而家, 食少餐飯都已經買到滿足文書機的4GB ram
Sunyung 哥食餐飯都 170 起跳

不過現在既 RAM 真好平

我重係ddr2.....

引用:
原帖由 alextamly 於 26-7-2011 09:30 AM 發表
我重係ddr2.....

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-7-26 09:01 發表

Sunyung 哥食餐飯都 170 起跳

不過現在既 RAM 真好平
一餐飯未必一個人食架ma
可能五個人食呢