[智能電話] 問GS 2 用家

問GS 2 用家

如果友情價$4K GS2,買不買得過?
行game 真會有問題?

第一部Android機,定等 Terga2 的R2 ?
心大心細中

2nd hand ?

New

行game有咩問題?

引用:
原帖由 sunyung 於 2-8-2011 10:07 AM 發表
行game有咩問題?
打屠龍獵手會當機囉!

有人話會有Rendering 問題
而家mobile 真是似PC...

引用:
原帖由 lorym 於 2011-8-2 10:10 發表

打屠龍獵手會當機囉!
等我試試先

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-8-2 10:11 發表
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... p;extra=&page=1

D 問題係堅   ?
我都唔知係咪我好彩
紅中, 橫紋, 用電快, 過熱, WIFI, 偏黃或偏綠, 無發生係我部機身上喎....

引用:
原帖由 donaldfung 於 2-8-2011 10:10 AM 發表
有人話會有Rendering 問題
而家mobile 真是似PC...

http://www.ringhk.com/news2.php?id=3958

4K即買啦, 今日呢口價只買到sensation水貨乍

彈Game, compatibility問題可以等software慢慢 upgrade。 但俺左CPU, 俺左Ram, 俺左Rom, 重左, 厚左, 冇降噪...等呢D其它電話硬件缺陷就只有等換機先可以解決。

(泡菜牌QC/保養差呢一点就要自己衡量)

若玩Game真係好重要, 都係iP4/iP5算啦~~~

Order 左,睇下我呢0的脫節的人用成點
希望影相可以跟上我部N73

我至少用3/4年
希望上到icecream..

c兄可唔可以幫小弟order多部
我都想買好耐><

抱歉
因為個quota 是fd公司內部. 1 and only 1....