[智能電話] 睇緊SAMSUNG 德國發佈直播

睇緊SAMSUNG 德國發佈直播

有部唔知咩PLAYER

識360反MON的細DC MV800

而家講緊好似一部NEX5 的NX200

http://www.facebook.com/SamsungE ... app_274799142546350

希望samsung買起webOS

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-9-1 17:48 發表
希望samsung買起webOS
或者南韓政府貼錢都唔定…………

P.S.
南韓官方一路都唔想靠Google 呢D「外國勢力」,
多次提倡LG/Samsung 開發自家OS。

哈哈,如果收webos ,三星自己個Bada 點算??

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-9-1 18:19 發表

P.S.

哈哈,如果收webos ,三星自己個Bada 點算?? ...
會唔會之後話webos係由韓國佬發明架

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-9-1 18:19 發表

P.S.

哈哈,如果收webos ,三星自己個Bada 點算?? ...
Bada 做feature phone
WebOS 做高階路線
以SAMSUNG 的財力, 支援兩個OS 絕對冇問題

再講, GOOGLE 已經有咗MOTO 依個親生仔
所有 "二奶仔" 都要另謀出路

Wave 3 with beda 2.0 from 47.12

GALAXY NOTE..
5.3吋MON
洗唔洗咁大MON 丫
你隻指公有冇咁長丫?

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-9-1 19:52 發表
Wave 3 with beda 2.0 from 47.12

GALAXY NOTE..
5.3吋MON
洗唔洗咁大MON 丫
你隻指公有冇咁長丫?
1.4雙核、5.3" 1280 x 800  

我反而覺得正喎,
接近我心目中「tablet phone」嘅終極利器!

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-9-1 21:39 發表

我反而覺得正喎,
粒電得2050mAh,隨時一日用三粒...

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-9-1 21:39 發表

我反而覺得正喎,
點打電話..?
一大塊野貼住塊面...??
唔想咁就一定要用藍牙耳機....

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-9-1 21:41 發表

點打電話..?
一大塊野貼住塊面...??
唔想咁就一定要用藍牙耳機....
我而家都已經係成日用藍芽了。

一來通話質素好D,二來可以邊講邊用………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-9-1 21:52 發表

我而家都已經係成日用藍芽了。

一來通話質素好D,二來可以邊講邊用………
咁其實一步到位
用部GALAXY TAB 3G 版咪仲好..?

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-9-1 21:55 發表

咁其實一步到位
用部GALAXY TAB 3G 版咪仲好..?
我都等緊七吋3.2,到時再考慮。

Galaxy Note似乎幾正喎!!!

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-9-2 00:52 發表
Galaxy Note似乎幾正喎!!!

xHU6OZRVgOg
個人隻手大到同我揸S2差唔多

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-9-1 21:40 發表

粒電得2050mAh,隨時一日用三粒...
有可能.

6000mAh既電,邊到有得賣呢?
ロストックで風を攫うや思い出す