[硬件] 如果有 i-pad 2 的話, 可唔可以加 cable 做到以下的野呀?

如果有 i-pad 2 的話, 可唔可以加 cable 做到以下的野呀?

1) 可唔可以將畫面輸出去 19" or up 既 mon
2) 如部 i-pad2 只有 wifi, 咁可唔可以用 usb 手指流動上網架
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-11-18 15:03 發表
2) 如部 i-pad2 只有 wifi, 咁可唔可以用 usb 手指流動上網架
1) OK, using a $3xx connector from Apple.
2) Not sure.

引用:
原帖由 ccw 於 2011-11-18 15:27 發表

1) OK, using a $3xx connector from Apple.
2) Not sure.
唔該晒

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-11-18 17:41 發表

唔該晒
More on 1),
that is a simple 10cm connector allowing a HDMI connection.

引用:
原帖由 ccw 於 2011-11-18 17:49 發表

More on 1),
that is a simple 10cm connector allowing a HDMI connection.
咁有無得去舊式 VGA 架?

ipad有得plug usb?

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-11-18 18:08 發表

咁有無得去舊式 VGA 架?
直接應該唔得

1. iPad2出電視可以用色差,黃色線同HDMI,呢D原廠$2xx,A貨$4x-$1xx
2. 你咁樣的話買部3G版仲好,佢有個Dock轉USB插頭賣,A貨$7x,原廠 $2xx,可以插手指,外置HDD,Keyboard等,無比你插3G 手指

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-11-18 15:03 發表
2) 依個世界有 pocket 3g to wifi...

for example: http://www.google.com.hk/url?sa= ... boSFXGUYfbn-jFjNajw

引用:
2) 依個世界有 pocket 3g to wifi...

for example: http://www.google.com.hk/url?sa= ... boSFXGUYfbn-jFjNajw

我係有wifi 就用wifi, 冇就用3g