[智能電話] smartone打黎話要續約了~

smartone打黎話要續約了~

但係其實我又諗住換電話...
想換部個MON唔駛咁大 (<= 3.5吋)的機械人機...

不過我家陣部NOKIA5530係唔識壞XDDDDD
個MON仲好好篤~
係咪應該下年先買呢?XD

need 上網 plan?

引用:
原帖由 rfdingo 於 2011-12-22 20:25 發表
need 上網 plan?
我就係要上網plan...
to be frank我唔知我會接受到幾大個mon...
但係我隻手唔大,太大個mon會唔好拎+我會好易在手上跌機...

上網plan...我諗都係用黎whatsapp下...
屋企會用返自家wi-fi
可能會上下website...
要幾多MB先夠...

認真 3.5真係好細
你拎qc部deft玩下先啦

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-12-22 20:35 發表
認真 3.5真係好細
你拎qc部deft玩下先啦
我隻手太細喇...XDDDDD
太大個mon唔好拎...
佢應該冇咩機會比部機我試喇

引用:
原帖由 ukiya 於 2011-12-22 20:43 發表

我隻手太細喇...XDDDDD
太大個mon唔好拎...
佢應該冇咩機會比部機我試喇
你試左先啦

識好多女仔都係用gs2 仲用得好開心

佢唔會番屋企架咩

佢都打左4-5次俾我..我1月中夠期...我都唔知搵唔搵機好..想玩Windowphone

數碼通出機好似鎖左SIM,其他台用唔到部機.

引用:
原帖由 62561 於 2011-12-22 20:59 發表
數碼通出機好似鎖左SIM,其他台用唔到部機.
唔係...我SE MINI PRO用緊人仔..

落門市問下有咩 plan 再同佢比較下....
再唔係睇下第2間既offer

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-12-22 20:53 發表

你試左先啦

識好多女仔都係用gs2 仲用得好開心
佢唔會番屋企架咩
我拎過上手...但係真係頂唔順嘛...
頭先某人拎左佢部新機黎...3.7吋都還好...XD
不過0機價的機又冇咩興趣...@.@

引用:
原帖由 lctang 於 2011-12-22 21:05 發表
落門市問下有咩 plan 再同佢比較下....
再唔係睇下第2間既offer
我其實都係想試下CHOK smartone先

其實4"mon個resolution夠大都OK架喇,手唔大又要單手操控用大mon機好辛苦

引用:
原帖由 ukiya 於 2011-12-22 21:05 發表

我拎過上手...但係真係頂唔順嘛...
頭先某人拎左佢部新機黎...3.7吋都還好...XD
不過0機價的機又冇咩興趣...@.@
se pro neo v
同埋記得留意16:9
定係5:3果d
我部4" 16:9 好細mon :o)

iphone4s plan , now have many stock(can walk in)

then sell it~ buy android
XD~