[硬件] 750GB 2.5" HDD

750GB 2.5" HDD

仲係唔跌價, 好在搵到一隻750GB 賣590 蚊 平平地俾女女用都唔肉赤

Seagate / WD ?

引用:
原帖由 bondleung 於 2012-2-25 21:47 發表
Seagate / WD ?
我都唔清楚 .... 不過估佢一係Hitachi 一係 WD ... :shakehand

引用:
原帖由 孔明 於 25/2/2012 21:47 發表
仲係唔跌價, 好在搵到一隻750GB 賣590 蚊 平平地俾女女用都唔肉赤
New?
Btw, have seagate hybrid hdd

引用:
原帖由 bebird 於 2012-2-25 21:53 發表

New?
New
個牌子叫3Q , 750GB 2.5" 外置HDD
賣590 蚊 , 同其他大牌比, 都算ok
但保用得兩年 , 比起其他三年保較為失色

引用:
原帖由 bebird 於 2012-2-25 21:53 發表

New?
呢個價一定唔係SEAGATE既HYBRID啦

引用:
原帖由 bondleung 於 2012-2-25 22:09 發表

呢個價一定唔係SEAGATE既HYBRID啦
外置HDD , 一定係5.4K , 不過做到750GB , 應該都唔差

我隻佢話係7.2K WO...
我唔敢拆佢 怕佢唔係SATA 拆左裝唔返

引用:
原帖由 孔明 於 2012-2-25 22:11 發表

外置HDD , 一定係5.4K , 不過做到750GB , 應該都唔差
咁我有印象係邊隻啦
應該係TOSHIBA來的....

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-2-25 22:50 發表
我隻佢話係7.2K WO...
我唔敢拆佢 怕佢唔係SATA 拆左裝唔返
跑個HDTUNE 試下Access Time 就知係咪7.2k

引用:
原帖由 bondleung 於 2012-2-25 23:41 發表

咁我有印象係邊隻啦
應該係TOSHIBA來的....
哇...
史上最快個牌子

引用:
原帖由 孔明 於 2012-2-25 23:54 發表

跑個HDTUNE 試下Access Time 就知係咪7.2k
我個3.5"...唔記得左

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-2-25 23:55 發表

我個3.5"...唔記得左
.......................................

Check 左 證實係 Samsung 750GB 2.5" 5.4K HDD, 8MB Buffer

之前見No.1有人放....
不過唔記得叫乜價
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!