[硬件] 罷買VST

罷買VST

以前都話CS近SSP
服務差D都算
依家要上門收

http://www.vst.com.hk/vip/server.asp

我有數隻 hdd 係手
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

點解, 我覺得係好事

唔比拎去?只可以叫佢上來?
個個都係地鐵站附近番工咩..屋企要加50喎,on_?

地鐵沿線工商大厦先有送收。
Viva la vida

加多樣服務定係取代原有

引用:
原帖由 ming203 於 2013-2-26 10:37 發表
加多樣服務定係取代原有
取消原有,趕絕家庭客(要收$50)....
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-2-26 10:39 發表

死火
公司土瓜灣唔係港鐵線
手上有隻未得閒拎去
呢兩日要蛇過去先得

They want to cut cost, close service center
Service center cost $$$$

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013/2/26 10:39 發表

Normal, DIY market is dying
They focus on B2B more

回復 9# 的帖子

速遞收送咪唔洗再驗屍甘驗隻 HDD,
Viva la vida

To be honest
they deal with business user much better
home user is too troublesome and profit sucks, plus LOVE to complaint a lot

I dont blame them close service center

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2013-2-26 11:04 發表
速遞收送咪唔洗再驗屍甘驗隻 HDD,
收完再驗, 之後當人為, 無得保
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 26/2/2013 11:10 發表
收完再驗, 之後當人為, 無得保
人為 damage by courier

引用:
原帖由 bebird 於 2013-2-26 11:24 發表

人為 damage by courier
到時咪口同鼻"拗"....
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!