[硬件] 又話 Haswell 完敗 APU ??

又話 Haswell 完敗 APU ??

d  打手又話輕鬆打殘 APU
又話 iGPU 快 50%

原來, Desktop 版最貴個粒 Core i7-4770K 推到 1.2GHz (iGPU) Clock
只係見到呢代 APU A10 尾燈

Intel 你算吧啦

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-18 22:11 發表
d  打手又話輕鬆打殘 APU
又話 iGPU 快 50%

原來, Desktop 版最貴個粒 Core i7-4770K 推到 1.2GHz (iGPU) Clock
只係見到呢代 APU A10 尾燈

Intel 你算吧啦 :sosa ...
notebk呢

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2013-3-18 22:32 發表

notebk呢
只有mobile i7先有GT3

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2013/3/18 22:32 發表

notebk呢
Mobile Core i7 先有 GT3 + eDRAM 外掛版
呢粒就肯定贏到Trinity + Richland 喎 , 不過 唔會賣得平
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-18 22:34 發表
Mobile Core i7 先有 GT3 + eDRAM 外掛版 (呢粒就肯定贏到Trinity + Richland 喎)
唔一定

引用:

Mobile Core i7 先有 GT3 + eDRAM 外掛版
呢粒就肯定贏到Trinity + Richland 喎 , 不過 唔會賣得平
你信Intel呀?

AMD 唔生性咁鬼慢,
搞到 intel 今時今日仲係拿 4/8 出來
6/12 唔大眾化, 8/16 server 先用

onboard VGA 算吧啦, 邊有人拿來打機?

引用:
原帖由 fish! 於 2013/3/19 10:53 發表
AMD 唔生性咁鬼慢,

Who said onboard VGA cant play game
APU yes we can !

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-19 11:23 發表

Who said onboard VGA cant play game
咪玩啦, 玩low 仲要得十幾格

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-19 11:23 發表

i just use hd3000 playing cheap cheap lol minecraft and aoc
doo..m = =

引用:
原帖由 fish! 於 2013/3/19 13:13 發表

Ask QC what can his A8-3800 / A10-5700 can do

引用:
原帖由 fish! 於 19/3/2013 13:13 發表

low quality + 720p, totally play-able

人到絕境(AMD)都未必爆發到小宇宙何況冇壓力(INTEL)?
只講INTEL, 5-10% 都算收貨, 只係 GPU 部份, 我唔理咩牌子, 我都認為提供當代基本(現今例子:播到1080),就夠
始終要打機, 我既古老思想都係加張DISPLAY CARD 係必需(MUST)
而唔打機又無啦啦有半粒唔高唔低既GPU 只有浪費電力, 咁又何必?
最好例子就係商用文書機
(當然APU都有存在價值, 唔同取向, 何必費神?)

引用:

dri... dri... driver...

引用:
原帖由 fish! 於 2013-3-19 10:53 發表
AMD 唔生性咁鬼慢,

我真係拎來打機