[硬件] 換 650Ti Boost玩唔玩到??

換 650Ti Boost玩唔玩到??

BF4…………

http://www.youtube.com/watch?v=U8HVQXkeU8U

依家用緊乜?

引用:
原帖由 lorym 於 2013-3-29 10:08 發表
依家用緊乜?
咸豐年GTX260+

引用:
原帖由 小馬馬 於 29-3-2013 10:09 AM 發表

咸豐年GTX260+
咁我好你少少,
我仲用緊gtx275!
講話換卡咁就講左成三年都未換到!

BF4 pro a嫁,買張a卡啦

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-3-29 10:06 發表
BF4…………

U8HVQXkeU8U

http://www.youtube.com/watch?v=U8HVQXkeU8U
你有玩開BF

引用:
原帖由 kevinyuri 於 29-3-2013 10:16 AM 發表
哩隻咁多人玩既遊戲 N 記竟然冇做野?

我仲以為得蘿拉係咁添!

引用:
原帖由 小童 於 2013-3-29 10:19 發表

你有玩開BF
有玩一代,生疏晒了…………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013/3/29 10:06 發表
BF4…………

U8HVQXkeU8U

出左先知
同埋睇你用咩解像度
GTX660 玩 BF3  1080p 都係中高
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013/3/29 10:16 發表
打機定同 AMD 試 Beta Driver 玩??
傻的嗎?
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 lorym 於 2013/3/29 10:21 發表

哩隻咁多人玩既遊戲 N 記竟然冇做野?

我仲以為得蘿拉係咁添!
DISABLE 左d A 卡 Exclusive Feature 咪得囉
你估 N 卡用家少咩, 依家一樣嘈到 Game Dev 出update patch
N 記都出新版 Driver 加速翻
天然系長髮眼鏡娘 最高

想換 Galaxy GTX 660 GC
不過唔知機箱放唔放得落
有無人可以話我知張卡長度幾多?

BF4既話, 我估現有<$2000的display card唔會幾夠力

引用:
原帖由 siupy 於 2013/3/29 12:12 發表
想換 Galaxy GTX 660 GC
不過唔知機箱放唔放得落
有無人可以話我知張卡長度幾多?
夠唔夠 hints
短過 Sapphire HD7850 少少
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

甜羊你部機 用咩case
我個部係 Lian PC-A04 同 Silverstone SG-02 都係剛剛好
天然系長髮眼鏡娘 最高