[硬件] Logitech G300 好唔好用?

Logitech G300 好唔好用?

公司個隻用開, 斷左中間個軸
工作關係需要高dpi既mouse
同有left right click 制

斷左中間個軸 .........

個碌?
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

G300 我無用過
G3/MX518/G500 就有 , 幾好
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-10-25 11:34 發表
斷左中間個軸 .........

個碌?

按落去有反應, 碌無反應, 郁下郁下應該斷左

引用:
原帖由 ccw 於 2013-10-25 11:39 發表
You need this:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826249067

and G300 is not bad:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104618
上面個隻好貴

唔係打機gaming,
我強烈推薦M記 Comfort 6000,
平靚正。

引用:
原帖由 sunyung 於 2013-10-24 23:41 發表

上面個隻好貴
11400 dpi

引用:
原帖由 ccw 於 2013-10-25 11:45 發表

11400 dpi
文書用咁高………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-10-25 11:41 發表
唔係打機gaming,
我強烈推薦M記 Comfort 6000,
平靚正。
有無得較dpi?

一係學我買隻平平地 Laser Wireless mouse
$199  Logitech M310
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 ccw 於 2013-10-25 11:45 發表

11400 dpi
咁又唔洗咁高, 2500左右已經夠有突

引用:
原帖由 dom 於 2013-10-25 11:47 發表
一係學我買隻平平地 Laser Wireless mouse
$199  Logitech M310
無左右制

引用:
原帖由 sunyung 於 2013-10-25 11:47 發表

有無得較dpi?
無。

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-10-25 11:49 發表

無。
oh no
畫圖關係想要高少少dpi既mouse