[硬件] 嗚! 嗚! 突然間死o左隻 hitachi 2.5" 7200轉 500GB hdd

嗚! 嗚! 突然間死o左隻 hitachi 2.5" 7200轉 500GB hdd

今早訓醒見到 blue screen 後再 reboot 後就認唔到果隻 hdd la, 今晚返去要 detail d check check 出o左乜野事
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

Hitachi仲係咁死樣

引用:
Originally posted by Aware at 2010-7-21 09:34:
Hitachi仲係咁死樣
呢樣唔清楚, 希望只係 cable 問題 la

ps : 呢隻 2.5" 係成日俾我 b 野的

B野唔用3.5"抵死啦

引用:
Originally posted by Aware at 2010-7-21 09:38:
B野唔用3.5"抵死啦
諗住慳 d 電嗎

引用:
Originally posted by pk1667 at 2010-7-21 09:41:

諗住慳 d 電嗎
你居然唔記得2.5"唔夠3.5"捱

引用:
Originally posted by Aware at 2010-7-21 10:15:

你居然唔記得2.5"唔夠3.5"捱
呢樣真係唔知

引用:
Originally posted by pk1667 at 21/7/2010 09:41:

諗住慳 d 電嗎
use 2.5" for bt

引用:
Originally posted by bebird at 2010-7-21 11:35:

use 2.5" for bt
係呀! 用 2.5" 7200轉 o黎 bt

引用:
Originally posted by pk1667 at 2010-7-21 11:56:

係呀! 用 2.5" 7200轉 o黎 bt
:o) sosad

hitachi 2.5
我nb果隻5400rpm 成22定23ms

引用:
Originally posted by cheungmanhoi at 2010-7-21 15:16:
hitachi 2.5
我nb果隻5400rpm 成22定23ms
無計, 始終對死鷄仲有好強戒心, 7200轉又無乜其他選擇

引用:
Originally posted by pk1667 at 2010-7-21 16:12:

我屋企隻 WD  640GB 可能同你同一命運!今早用用下讀唔到!.......
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
Originally posted by pk1667 at 21/7/2010 16:12:

external 3.5" HDD la!

引用:
Originally posted by 愚生 at 2010-7-21 16:52:

我屋企隻 WD  640GB 可能同你同一命運!今早用用下讀唔到!.......
我直頭係 BIOS 內認唔到隻 hdd