[硬件] AMD d U依家抵唔抵買?

AMD d U依家抵唔抵買?

太小留意AMD d U既分別,
依家1手同2手方面, 分別邊粒U抵買黎用?
THX all~

Price range?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-8-16 21:41 發表
Price range?
sorry, 唔記得左寫

大約400左右 300-500左右
THX

引用:
原帖由 rai 於 2010-8-16 21:54 發表

THX
呢個價倍唔多選擇...

Intel / AMD都選擇唔多, 最平係Intel既...

AIIx2 先可以大約400蚊,比多少少有AIIIx3 (有機開4+L3 , 開到=PIIx4)

THX~
咁二手方面呢?
係咪得 5000+ 先抵?
THX~

引用:
原帖由 rai 於 2010-8-16 22:23 發表
THX~
咁二手方面呢?
係咪得 5000+ 先抵?
THX~
開到4的5000

引用:
原帖由 rai 於 2010-8-16 21:40 發表
太小留意AMD d U既分別,
依家1手同2手方面, 分別邊粒U抵買黎用?
THX all~
Budget ?
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 rai 於 2010-8-16 21:54 發表

THX
$4xx~$500
應該比較難找 U , Athlon IIx2 3C 幾缺貨
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

不如咁
我有粒 Athlon II X2 245 全新未開
有無興趣 "
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-16 23:00 發表
不如咁
有無興趣 "
點解咁神奇,你有的板我有...你有的U我也有

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-16 23:00 發表
不如咁
有無興趣 "
THX~

有就有興趣, 不過衰在連板都要搵

其實事情係咁既....
我係想upgrade返我部機...
依家amd am2 3200+ with gigabyte 6100 am2底板
想換返部勁小小同埋要有2條16x pcie既底板.... (因為有1張4870 同 dell 6i raid card)
不過衰在冇乜budget ($800內u+底板, 越平越好, 不過最小要dual core)
原本諗住pentium dual core 超上3g以上再配平價p35 or p45底板
不過見到amd 開4爽D, 所以想轉投amd....
THX各位幫手

引用:
原帖由 rai 於 2010-8-16 23:12 發表

THX~

有就有興趣, 不過衰在連板都要搵

其實事情係咁既....
我係想upgrade返我部機...
依家amd am2 3200+ with gigabyte 6100 am2底板
想換返部勁小小同埋要有2條16x pcie既底板.... ...
870G 你要1到2塊都班到返黎

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-16 23:02 發表

點解咁神奇,你有的板我有...你有的U我也有
AMD 愛好者
隨手都有幾粒 AMD CPU
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-16 23:24 發表

870G 你要1到2塊都班到返黎
870G 有咁平咩?
我諗住770差唔多級數既板咋