[硬件] Jw 6150SE-UC3 友情價入手

Jw 6150SE-UC3 友情價入手

友情價 $380

我都係$380 kekeke

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-9-15 20:42 發表
我都係$380 kekeke
where is yr friend? can i be his/her friend?

咁多友情價....佢地都好多FRIEND下...

引用:
原帖由 bebird 於 2010-9-15 21:32 發表

where is yr friend? can i be his/her friend?
我走去買
佢問我點會知到有得賣, 係唔係forum睇到
我就話我識Bee大
佢自動計我 $380

我不嬲都唔會同人講價... 佢自動獻身

中央田sales友情價

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-9-15 23:02 發表

我走去買
佢問我點會知到有得賣, 係唔係forum睇到
我就話我識Bee大
佢自動計我 $380

我不嬲都唔會同人講價... 佢自動獻身
有沒搞錯!.. 唔早D 單聲 =_=  我識BEE 真人識左好耐添...............

今天購入399 唉..

第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

唔識up bios

引用:
原帖由 愚生 於 2010-9-15 23:20 發表

有沒搞錯!.. 唔早D 單聲 =_=  我識BEE 真人識左好耐添...............

今天購入399 唉..
我冇講價... 佢主動問我, 主動比discount我...
我平時同gordon買野, 都係唔講價

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-9-15 23:41 發表

我冇講價... 佢主動問我, 主動比discount我...
我平時同gordon買野, 都係唔講價
我都無講399 抵到爛..  SATA X 2 + SATA POWER X 2 抵..
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2010-9-15 23:56 發表

我都無講399 抵到爛..  SATA X 2 + SATA POWER X 2 抵..
yes! 我諗住公司買多兩塊
到時同dell 訂 broadcom 5709C dual lan
咁就可以做firewall + DMZ

幾千蚊有部強勁firewall, 正到

算啦
我無朋友的
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

聽日開始, 話識我...$428

引用:
原帖由 bee8013 於 2010-9-16 00:24 發表
聽日開始, 話識我...$428
BEE個名點止2草呀!
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2010-9-16 00:28 發表

BEE個名點止2草呀!
$499好未?