[硬件] 米王你吼緊塊 Crosshair IV Extreme

米王你吼緊塊 Crosshair IV Extreme

原來係用 Intel Gigabit LAN  Onboard
AMD 板王用 Intel Lan
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-21 23:50 發表
原來係用 Intel Gigabit LAN  Onboard
唔知比咩反應你好

好在 我無諗過買呢塊
唔係美幸號實唔比我上網
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-21 23:50 發表
點都好過AMD板王用蟹皇Lan卦

引用:
原帖由 T12 於 2010-9-21 23:57 發表

點都好過AMD板王用蟹皇Lan卦
呢個當然啦
我塊係用 Marvell 的
天然系長髮眼鏡娘 最高

有INTEL 用好開心啦
有埋broadcom 同 Marvell 仲good

好過giga 中上板 用realtek

出左街拿?

最終版個樣都係有d改動..
不過我應該唔會入嫁啦..
唔好浪費太多錢係電腦上.. sosad

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-9-22 00:09 發表
有INTEL 用好開心啦
有埋broadcom 同 Marvell 仲good

好過giga 中上板 用realtek
UD9都係
5000蚊塊板都係全蟹...

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-9-22 04:11 發表

UD9都係
果塊技嘉板算吧 la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

如果底板有BROADCOM Lan就好囉..

引用:
原帖由 harial 於 2010-9-23 10:22 發表
乜唔係 intel lan 好過 broadcom lan 咩?

引用:
原帖由 harial 於 23/9/2010 10:22 AM 發表
我giga有呀雙飛添

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-9-22 04:11 發表

UD9都係
所以我鍾意 ASUS 點都有原因
即刻跛 留翻 No.1 個邊班 "全固態電容" 打手用啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2010-9-23 11:35 發表

我giga有呀雙飛添

用唔到 AM3 CPU
天然系長髮眼鏡娘 最高