[硬件] GT430 Vs HD5670 輸到無朋友

GT430 Vs HD5670 輸到無朋友

NV 真係......用黎取代 GT220 兼用黎打 HD5550 算啦
越級挑機 輸到好鬼核突
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我需要source

PCM
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

GT430 真係........NV 輸得好核突
除左 "3D" "3D" "3D"  , HDMI 1.4
之外無賣點了
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-12 01:23 發表
GT430 真係........NV 輸得好核突
除左 "3D" "3D" "3D"  , HDMI 1.4
之外無賣點了
但係咁慢既卡, 仲講咩3D丫

引用:
原帖由 rai 於 2010-10-12 10:59 發表

但係咁慢既卡, 仲講咩3D丫
係 Blu-Ray 3D
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-12 15:17 發表

係 Blu-Ray 3D
我仲以為你講佢玩game個時個隻3D添

GT430 係新核心, 定係改名??

都係話40NM

96sp都咁唔掂
我仲以為佢係96gt-98gt級Tim

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2010-10-12 16:27 發表
GT430 係新核心, 定係改名??

都係話40NM
新核心
cut 大半粒 GF106 (GTS450)
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2010-10-13 00:20 發表
96sp都咁唔掂
我仲以為佢係96gt-98gt級Tim
Fermi 3sp ~ GT2xx 2sp