[硬件] DDR3 落價中?

DDR3 落價中?

Aexea 2GBx2 DDR3-1600 $550
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-6 13:05 發表
請問單條 4GB 乜野價呀?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

無留意
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-6 14:46 發表
無留意
唔緊要, 我都係八卦問下姐

金的士賣 a-data 1333 單條 4GB - $660
大一賣 kingston 1333 單條 4GB - $700 有找

notebook ddr3 4GB 賣 $830 仲係好貴

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-10-10 13:50 發表
等等啦
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2010-10-10 13:55 發表

等等啦
最怕十二月會加番價架

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-6 13:05 發表
1pack?
我係屯門見到有隻叫team
1333 cl9  2激$250

可唔可以報下Samsung DDR3 1033 2GB (NB)

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-10-10 13:50 發表
Small Ma Ma before buy kingston DDR3 4GB $900

引用:
原帖由 小童 於 2010-10-10 23:01 發表

Small Ma Ma before buy kingston DDR3 4GB $900
我唔急用, 所以都係等下先, 如無意外 below $700 先會出手

好想隊爆16GB

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-10-10 23:27 發表
好想隊爆16GB
go!

700 貴 500-600 RANGE 可以入手