[硬件] MSI 890GXM-G65

MSI 890GXM-G65

出售 MSI 890GXM-G65 給吹部友先
大約仲有4年保, 配件大致全齊, 有興趣既, $650成交
如無人有興趣, 13/4 後 no.1 開post

ps 冗屋友優先, 謝

有興趣但冇UEFI
而且過多幾個月就上Llano

引用:
原帖由 LKNim 於 2011-4-11 12:35 發表
有興趣但冇UEFI
係唔係真係有需要用 UEFI 呢?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-4-12 10:00 發表

係唔係真係有需要用 UEFI 呢?
UEFI睇唔慣的話,可能會冇傳統CMOS Setup介面咁方便。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-4-12 11:35 發表

UEFI睇唔慣的話,可能會冇傳統CMOS Setup介面咁方便。
我試過有 mouse 係 UEFI 到唔正常運作

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-4-12 11:52 發表

我試過有 mouse 係 UEFI 到唔正常運作
UEFI 仲未成熟啫
話晒 BIOS 都用左咁耐

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-4-12 11:35 發表

都係習慣問題...
D 人用慣 ASUS 既 BIOS...
對 MSI BIOS 介面都接受唔到...
我反而相反

引用:
原帖由 kcwk 於 2011-4-12 14:24 發表

都係習慣問題...
我反而相反
比較之下, 我都係鍾意用舊式 bios

引用:
原帖由 kcwk 於 2011-4-12 14:24 發表

都係習慣問題...
我反而相反
MSI既UEFI,Overclocking同Utilities唔同頁,Advanced又另一頁,click來click去好Q煩。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

UEFI開機快D

如果下次買新板會揀返Asus
我係極端降電壓的

引用:
原帖由 LKNim 於 2011-4-12 18:30 發表
UEFI開機快D

係快少少既