[智能電話] Momax X-Level for GS2, 無奈

Momax X-Level for GS2, 無奈

居然得1650mAh

咁唔係叫正常咩?

引用:
原帖由 lorym 於 2011-7-13 15:18 發表
咁唔係叫正常咩?
Sensation x-level都1700, GS 都1700
GS2得1650

想八掛下, 點解E D SIZE (手機/PDA用) 的鋰電池
通常都係最大1500MAH?

技術問題?

最近的手機先開始有1600-1800MAH

50ma差幾多?

引用:
原帖由 dx 於 2011-7-13 16:03 發表
50ma差幾多?
我以為會可以出到更大, 1800-1900
點知仲少過GS個粒....

數字遊戲啫,最緊要實際用落襟唔襟玩。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

冇WIFI SHARING既其實都唔算好食電姐

如果原裝電的cell係top line野就自然無空間出再大容量

e.g. Motorola BP6X
"All animals are equal, but some animals are more equal than others."

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-7-13 16:02 發表
想八掛下, 點解E D SIZE (手機/PDA用) 的鋰電池
通常都係最大1500MAH?

技術問題?

最近的手機先開始有1600-1800MAH
再大的電無backbone/enclosure就容易有危險
3.7v*2000mah足夠燒你春袋10次
"All animals are equal, but some animals are more equal than others."

monax 麻麻地

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-7-13 15:17 發表
居然得1650mAh
X-Level 真係耐用過org
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 2011-7-13 16:53 發表

我幫你買個粒ok ma?

引用:
原帖由 T12 於 13-7-2011 04:53 PM 發表

比你原裝果粒容量高 d 喎。

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-7-13 16:58 發表

我幫你買個粒ok ma?
唔錯呀
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長