[硬件] 測試緊台 H61 ITX 機仔

測試緊台 H61 ITX 機仔

煙 Fan 唔係話 Sandy Bridge 好涼既咩?
原裝散熱用 Core i5-2400S Full Load 成 70C

ITX 細箱 落 4 核 Core i5-2400S 我真係唔建議
905e 都無咁熱

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-7-25 11:53 發表
煙 Fan 唔係話 Sandy Bridge 好涼既咩?
原裝散熱用 Core i5-2400S Full Load 成 70C

ITX 細箱 落 4 核 Core i5-2400S 我真係唔建議
905e 都無咁熱 :m ...

不嬲intel都可以無視原裝散熱

引用:
原帖由 lctang 於 2011/7/25 11:55 發表

又薄又虧
Intel 真係 Cheap 到無朋友
S 版貴d 添架
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

原裝散熱 + i5 + ITX 機仔

想涼 !?

引用:
原帖由 dom 於 2011-7-25 12:01 發表

又薄又虧
S 版貴d 添架
我粒 T 一樣... 仲要唔係銅心

引用:
原帖由 dom 於 2011-7-25 12:01 發表

又薄又虧
S 版貴d 添架
1 cm 可以係世界上最薄的距離

引用:
原帖由 小Ray 於 2011/7/25 12:03 發表
原裝散熱 + i5 + ITX 機仔

想涼 !?
煙條真係太縮骨
大佬
四核黎架
比隻銅心既薄扇都唔肯 比隻 1cm 厚既全鋁
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 lctang 於 2011/7/25 12:04 發表

我粒 T 一樣... 仲要唔係銅心
S 版  , T 版都係貴d
不過講真連 AMD 既 e 版都係無銅底 ( 905e )
我粒 905e 如果放去依家隻ITX 箱仔 Full load 既話隻牛肯定頂唔順 Overload
天然系長髮眼鏡娘 最高

不過似乎高估左 Intel 了
65W TDP 還是很熱
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-7-25 12:19 發表

煙條真係太縮骨
大佬
四核黎架
乜 i5 唔係兩真兩假咩
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

人人都要買個新
我都唔知佢送個 heatsink 有乜用?
引用:
原帖由 pk1667 於 2011-7-25 12:40 發表
2400s 4真 2.5->3.3

引用:
原帖由 dom 於 2011-7-25 12:19 發表

煙條真係太縮骨
大佬
四核黎架
要用呢個先得
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 pk1667 於 2011/7/25 12:40 發表

Core i5-6xx 係雙核,假四核
Core i5-7xx , 2400 係真四核 無 HT
天然系長髮眼鏡娘 最高

Core i3 就係比呢d ITX 機用了
廠機落 Core i3 arm 晒
又有高頻 又有 HD2000
天然系長髮眼鏡娘 最高