[硬件] 推土機 可以去堆田

推土機 可以去堆田

高頻低能 重要衰過上一代自家產品

WTF
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-10-12 10:26 發表

WTF
AMD 北行了
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

我仲停留係am2 6000+個個年代.....

依家d cpu係點樣架? 有咩唔同

引用:
原帖由 紙羊 於 2011-10-12 10:30 發表

索一次K包你話正

仲乜係呢邊未轉頭像

引用:
原帖由 lctang 於 2011-10-12 10:31 發表

索一次K包你話正
咩黎架??

引用:
原帖由 紙羊 於 2011-10-12 10:32 發表

咩黎架??
i5 2500K 4C4T
i7 2600K 4C8T

引用:
原帖由 dom 於 2011-10-12 10:26 發表

WTF
luckily didn't buy AM3+ MB

引用:
原帖由 紙羊 於 2011-10-12 10:30 發表

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

引用:
原帖由 lctang 於 2011-10-12 10:46 發表

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
thxz!!!

引用:
原帖由 紙羊 於 2011/10/12 10:30 發表

依家既話
我會建議你買 955BE (如果有貨的話)
最抵玩

當然如果你要玩新野, A75 + A6-3650 都ok 既
A55/A75 I/O 已經快過 nForce 年代
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 lctang 於 2011/10/12 10:31 發表

索一次K包你話正
向毒品 say NO!
天然系長髮眼鏡娘 最高