[硬件] 唔知今次 intel d chipset 又會唔會好似上次咁出事呢?

唔知今次 intel d chipset 又會唔會好似上次咁出事呢?

我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-3-16 14:37 發表
你指Z77/H77?

唔好有虫仔呀...我想年尾UP龜玩SLEEPING DOG 同GTA

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-3-16 14:42 發表

你指Z77/H77?

係呀!

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-3-16 14:43 發表

係呀!
z77, z75, h77

理論上應該唔會出事既, 因佢地上次都中晒招

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-3-16 14:52 發表
理論上應該唔會出事既, 因佢地上次都中晒招
希望了.

加的功能唔多.

係加左USB3.0...希望冇野啦

USB 3.0
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-16 15:29 發表
USB 3.0
而家出貨, 有虫仔應該都會更新吧?!

我年尾先up

咀咒下先
Intel 7 系chipset USB 3.0 爆鑊
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-16 19:18 發表
咀咒下先
Intel 7 系chipset USB 3.0 爆鑊
啦, 咪呀, 我等用呀

插 SSD 只認到 512mb
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 XT 於 2012/3/16 19:21 發表

啦, 咪呀, 我等用呀
講笑者
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 XT 於 2012-3-16 19:21 發表
啦, 咪呀, 我等用呀
真係好難講, 雖然機會唔大

咦 , 某牌 B75/H75 細板 可能聽晚落場
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-16 19:37 發表
咦 , 某牌 B75/H75 細板 可能聽晚落場
which