[硬件] 購自dom的 Galaxy 550Ti

購自dom的 Galaxy 550Ti

你地熟過,技術野唔多講...

用後感: 如果要出多mon for 做野,ATI方便好多,surround view+PCI-E card好方便...
呢張card會將我D mon combine 埋做一個"mon"但因為我本身隻D mon係4:3..所以搞到好唔方便

相就影得好Q差下...見怪:D

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 2012/5/13 02:34 發表
你地熟過,技術野唔多講...

用後感: 如果要出多mon for 做野,ATI方便好多,surround view+PCI-E card好方便...
呢張card會將我D mon combine 埋做一個"mon"但因為我本身隻D mon係4:3..所以搞到好唔方便

相就影得好Q ...
始終都係 ATI 做開 Multi mon
CUDA 有無加速
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-5-13 15:12 發表

始終都係 ATI 做開 Multi mon
CUDA 有無加速
當然有啦..好快手

CUDA係冇sandy/ivy o既壓片恩物黎

遲下學寫GPU programming先
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

Q仔諗住插幾多隻mon

引用:
原帖由 註冊 於 2012-5-13 16:22 發表
Q仔諗住插幾多隻mon
起碼都 4隻 la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

想插4隻..但冇位...
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 2012-5-13 16:35 發表
想插4隻..但冇位...
我仲有隻17" 4:3 , 但唔知可以放起邊

我都有隻 23.5" 未諗到點擺!
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 XT 於 2012-5-13 16:51 發表

我仲有隻17" 4:3 , 但唔知可以放起邊
4:3,睇股一流。。。或者睇program code都好好用。。。
我E家諗住D MON上wall..咁張枱幾細都冇所謂
人或加訕 心無疵兮