[硬件] Silvertone PS-08 開箱

Silvertone PS-08 開箱

先睇外觀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

真係冇乜特別

呢個位置可以裝 2.5" HDD (裡面)

引用:
原帖由 符碌 於 2012-10-7 22:37 發表
真係冇乜特別
$330 你想點呀!

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-10-7 22:38 發表

$330 你想點呀!
仲要330咁貴添

其他電腦物品

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-10-7 22:44 發表
其他電腦物品
PK SIR真係有米,淨係粒U都貴過我U + 板 + DISPLAY

裝後感: 呢個 CASE 比較窄身, 同時 D 位都好緊 & 迫, 建議唔好用塔式散熱, 因裝o左 mb 後好難裝 hdd, 其他都算 ok

ps : 跟箱果 d 黑色銅柱好緊, 要好大力先可以扭到落去, 所以我用番傳統銅柱算數

引用:
原帖由 符碌 於 2012-10-7 22:47 發表

PK SIR真係有米,淨係粒U都貴過我U + 板 + DISPLAY
無計, 因我想打做 45w 3mon 高效多用途pc

REMARK : 感謝鴨 pat pat 提供正確淘寶 link + 醫師仗義幫忙代淘此 45W i7 U

引用:
原帖由 符碌 於 2012-10-7 22:40 發表

仲要330咁貴添
想搵啱心水 CASE 係要咁樣, 無計

咩display卡

引用:
原帖由 阿亮。﹏。 於 2012-10-7 22:57 發表
咩display卡
HIS 6770, 希望遲 D 可以上 7850

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-10-7 23:00 發表

HIS 6770, 希望遲 D 可以上 7850
上8770好過啦

引用:
原帖由 符碌 於 2012-10-7 23:03 發表

上8770好過啦
可能要半年後喎

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-10-7 23:05 發表

可能要半年後喎
一切都係值得,唔係到時後悔做乜唔等