[硬件] SEMPRON 緊錢一粒?

SEMPRON 緊錢一粒?

TDP係幾多? thanks?

45W TDP

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-9-18 16:09 發表
$299
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

買左塊板返黎,... 覺得放係到多過用... 死啦.. 仲要買埋火牛/CPU 去養佢 XD

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-9-18 17:28 發表
買左塊板返黎,... 覺得放係到多過用... 死啦.. 仲要買埋火牛/CPU 去養佢 XD
6150 SE U3  ?? 我仲會買多一塊喎..
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2010-9-18 17:33 發表

6150 SE U3  ?? 我仲會買多一塊喎..
其實我就多出左2GB X 2
買埋佢, 啱啱好用到
但屋企D機, 又黎過大執位... 煩到... 屋企D機已經亂左成年
部部都唔完整..

都係等出糧, 一舖執好晒佢地...

Sempron 145 C3 $285

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-9-18 16:09 發表
Sempron 145  , $299  , 45W TDP
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-9-18 17:36 發表

其實我就多出左2GB X 2
買埋佢, 啱啱好用到
但屋企D機, 又黎過大執位... 煩到... 屋企D機已經亂左成年
部部都唔完整..

都係等出糧, 一舖執好晒佢 ...
我屋企啲機都用咗年幾黎執
執完之後多咗好多parts唔知點處理好

引用:
原帖由 Aware 於 2010-9-19 00:53 發表

我屋企啲機都用咗年幾黎執
執完之後多咗好多parts唔知點處理好
no. 1 水魚場

引用:
原帖由 469394 於 2010-9-19 01:34 發表

no. 1 水魚場
I have been banned :o)