[硬件] ProHDTV PRO 2 靚過 ProHDTV Extreme 4

ProHDTV PRO 2 靚過 ProHDTV Extreme 4

你當我係咩呀

ProHDTV PRO 2 靚過 ProHDTV Extreme 4 咪買 pro2 lor

Extreme 4 個價食PRO 2
吹下水姐
洗唔洗移...

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011-7-21 18:55 發表
Extreme 4 個價食PRO 2
吹下水姐
洗唔洗移...
咁咪買pro 2  ~ 起碼可以平d ~~

廢事比人話移d唔移d~

仲用緊mygica X8506 (姐係magicpro prohdtv extreme 2)
但係張野有時會傻傻地 ...

勁,
唔使一分鐘。

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011/7/21 18:52 發表
你當我係咩呀
..............Pro 2 粒 Chip 唔及 Extreme 3/4 的

8G75
咁買 Pro 2

PCI 平d
PCI-e x1 我怕你有兼容問題, 尤其係 如果你用 MXX 主板

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 刺青 於 2011/7/21 19:01 發表
仲用緊mygica X8506 (姐係magicpro prohdtv extreme 2)
但係張野有時會傻傻地 ...
你試下安 MP 個 Driver , 之後就可以用MagicViewer 架
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-7-21 19:09 發表

你試下安 MP 個 Driver , 之後就可以用MagicViewer 架
講開MP
我隻PROHDTV DUAL 3 既模擬好癈....超多雪花

引用:
原帖由 dom 於 2011-7-21 19:07 發表

..............Pro 2 粒 Chip 唔及 Extreme 3/4 的

8G75
咁買 Pro 2

PCI 平d
PCI-e x1 我怕你有兼容問題, 尤其係 如果你用 MXX 主板
我用GIGA..
佢平返比我都話呀

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011/7/21 19:14 發表

我用GIGA..
佢平返比我都話呀
Pro2 / Extreme 4 邊隻平d?  
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 bluesky 於 2011/7/21 19:11 發表

講開MP
我隻PROHDTV DUAL 3 既模擬好癈....超多雪花
老實話 , TV Card / USB TV Stick Analog 好既年代已經過左
Analog 靚既話 , 我 N 年前張 WinFast 2000XP Deluxe 好過現代既唔少 "高清 TV" Card
行 Silicon Tuner + Conatexnt (?) chip 個d 都好正下
你駁下 PS2 去 d 舊 TV Card Video in 就會明
當然 有更靚既 H 記品牌

Analog 既話
個人試過 又support 高清又收得幾好既 已經停左產
係 MP 既 ProHDTV Deluxe (PCI) , 都係行 LGS 8G75
兼容+穩定性好 , 效能不錯

ProHDTV PRO 2 見到個樣有d 似曾相識 , 又係用 8G75  , 唔知會唔會係

天然系長髮眼鏡娘 最高

DRV INF Confirmed , 又用得 MagicViewer
如果無對錯野既話 , 應該係 Deluxe 個仔/Cost Down 版(cut 左 FM Radio)

你可以放心買好了
卡黎講
1. PROHDTV Deluxe 係好少好少壞 , 壞率非常低

USB Stick
1. ProHDTV Multi , 但係你要 Analog 功能佢無

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-7-21 23:28 發表

Pro2 / Extreme 4 邊隻平d?  
我要Extreme 4
佢比張Pro2我 想我用Extreme 4個價食

PRO2正常唔係平成舊水GE咩

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011/7/22 00:34 發表

我要Extreme 4
佢比張Pro2我 想我用Extreme 4個價食

PRO2正常唔係平成舊水GE咩
umm 呢個問題
天然系長髮眼鏡娘 最高