[硬件] 望到張 非公版藍寶石HD6950 短過之前公版 HD6870...

望到張 非公版藍寶石HD6950 短過之前公版 HD6870...

BF3 又話建議要 HD6950 級
死啦身痕添
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

重有計班到張 2GB 可開SP 變身既.......
毒死我啦

快d出 $6000 啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

你唔係等新卡咩

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-9-21 13:46 發表
你唔係等新卡咩
2012 so sad......

引用:
原帖由 ccw 於 2011-9-21 13:47 發表

2012 so sad......
差唔多啦
HD69xx的效能, HD68xx的耗電

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-21 13:43 發表
BF3 又話建議要 HD6950 級
死啦身痕添
做咩唔換 6990

HD7000 DELAY !!!
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-21 15:51 發表
Ask TSMC

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-21 15:51 發表

引用:
原帖由 x2357 於 2011/9/21 16:10 發表

無錢
天然系長髮眼鏡娘 最高

570短版仲正, from Galaxy,已出一輪

晨早6970

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2011/9/22 18:36 發表
570短版仲正, from Galaxy,已出一輪
但係傳聞 10月13日 Bulldozer Launch
又要hold 住先
天然系長髮眼鏡娘 最高