[硬件] SSD 硬碟架

SSD 硬碟架

你地安裝 SSD 去 3.5寸硬碟位果個架係咪通常要另外買的?
通常係點既樣?

上網搵過有哩款$45。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我用 intel 跟 ssd 果 d
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 23-12-2011 09:46 AM 發表
我用 intel 跟 ssd 果 d
M4 冇!

引用:
原帖由 lorym 於 2011-12-23 09:51 發表

M4 冇!
買左啦?!

引用:
原帖由 lorym 於 2011-12-23 09:42 發表
你地安裝 SSD 去 3.5寸硬碟位果個架係咪通常要另外買的?
通常係點既樣?

上網搵過有哩款$45。
If you do not have a socket for SSD, just put it somewhere in the case

我上左落5.25位,只係上一邊既螺絲,因為隻CASE
TOOL FREE

如果你真係想訂,我幫你手TAO LOR

你覺唔覺其實開機唔係快左好多

引用:
原帖由 ccw 於 23-12-2011 12:36 PM 發表

If you do not have a socket for SSD, just put it somewhere in the case
哩樣我都有諗過。

引用:
原帖由 toby 於 23-12-2011 01:19 PM 發表
TOOL FREE

我仲未裝呀,
我諗住聖誕節放假先搞。
我買左返到尼屋企先發覺原來唔係就咁裝落普通硬碟位度。

我用 A04 , 個 HD 架頂係預左放 SSD , 唔洗用佢

不過我買 Intel 都有用

引用:
原帖由 小Ray 於 23-12-2011 06:00 PM 發表
我用 A04 , 個 HD 架頂係預左放 SSD , 唔洗用佢

不過我買 Intel 都有用
點解 B25F 冇架!

引用:
原帖由 lorym 於 2011-12-23 10:10 發表

引用:
原帖由 ngotto 於 23-12-2011 06:24 PM 發表

512GB 果 D 等緊你出手。

引用:
原帖由 lorym 於 2011/12/23 09:42 發表
通常係點既樣?

上網搵過有哩款$45。
Crucial 無跟
A-DATA 有跟 3.5" 架
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 toby 於 2011/12/23 13:19 發表
TOOL FREE
你係新安 Windows 定係就咁抄過去
同埋 AHCI mode 有無行
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴