[硬件] SSD 60G 果D 而家興買邊隻?

SSD 60G 果D 而家興買邊隻?

買隻落去部 netbook 先

小心厚度係唔係用 9mm
定或者用 mSATA / 其他

平時2.5吋sata 2果D囉

我讓我隻intel 80G俾你
發覺80G係唔夠用

引用:
原帖由 siupy 於 2011-12-29 14:29 發表
我讓我隻intel 80G俾你
發覺80G係唔夠用
新都係800~1000元

回復 5# fish! 的帖子

其實我開始覺得隻adata S599 (64GB) 唔係好夠用

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-12-29 14:37 發表
其實我開始覺得隻adata S599 (64GB) 唔係好夠用
Win 7真係好大食, 等別係個"winsxs" folder.

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-12-29 14:37 發表
我夠用, Windows 用左 30G, 還有 30G
有一隻320G 做 BT

仲有 2Tx2+1T 做 backup

引用:
原帖由 fish! 於 2011-12-29 14:20 發表
買隻落去部 netbook 先
1.  just go for 120G
2.  no need sata 3 SSD

講咁耐, 即係買乜先?

引用:
原帖由 MacMonster 於 2011-12-29 14:40 發表

Win 7真係好大食, 等別係個"winsxs" folder.
Win 7 裝係60GB之後, 仲要做D清垃圾動作先可以用
否則多多位都唔夠擺

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-12-29 15:36 發表

Win 7 裝係60GB之後, 仲要做D清垃圾動作先可以用
否則多多位都唔夠擺
做完都keep住有33 激
但乜都裝落第2隻hdd
sw/game

m4啦

引用:
原帖由 toby 於 2011-12-29 15:42 發表

做完都keep住有33 激
但乜都裝落第2隻hdd
sw/game

m4啦
OCZ AGT3-25SAT3-60G 人氣產品
((SATA III 介面 , READ  525MBS WRITE  475MBS))
HK$790

呢隻又點?
EPC 個個都叫人買 M4

引用:
原帖由 fish! 於 29-12-2011 03:47 PM 發表

OCZ AGT3-25SAT3-60G 人氣產品
((SATA III 介面 , READ  525MBS WRITE  475MBS))
HK$790

呢隻又點?
EPC 個個都叫人買 M4
dom dom 都係叫人買 M4 。

SF controller